schizophrana Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2008 Did you fall into that raven night http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/9b42474d38db018b50c441443dd53690ac02e47d52bc95d10072678bcf389f370d8064562d25e7df20712 For Your Demons Did you fall into that raven night With sigh and woe and lonely path ? This song is for the demons That haunted you in those loveless lonely nights And for the shadows that stained your soul For the echoes of your loss This song is for your forgiveness For the sadness I knifed in your heart For the road that lies ahead With fear and hope, loss and salvation Did you wake with a sigh and not a smile, did you ? Did you hear the ravens woe in this exaulted night ? This very night This song is for the demons That haunted me in those loveless lonely nights And for the shadows that stained my soul For the echoes of my loss This song is for my forgiveness For the sadness you knifed in my heart For the road that lies ahead With fear and hope, loss and salvation Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2010 Keman adeta konuşuyor harika bi parça tavsiye ederim .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2010 Bıkmadan usanmadan dinlediğim parçalardan . Kesinlikle katılıyorum tavsiyene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Konu mevcuttu, her ne kadar benim açtığım konudaki link bozulmuş olsa da yine de konu açmadan önce aramanızı öneririm http://www.gnoxis.com/saturnus-;-for-your-demons-26020.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Bu şarkı şu sevgisiz, yalnız gecelerde Bana uğrayan şeytanlar için Ve ruhumu lekeleyen gölgeler için Kayboluşumun yankıları için Bu şarkı benim affedilmişliğin için Kalbime kazıdığın hüzün için İleride uzanan yollar için Korku ve umutla, kayboluş ve kurtuluş Bu şarkı intihara sürükler adamı gecenin bu saatinde .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Ve Sting den güzel bir parça daha teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.