Kafir Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2011 İçin bi uygulama varmı doğu yada batı majisi olabilir yada benim bilmediğim bir türde olabilir farketmez her türlü uygulamalara açığım cevapları bekliyorum...(Ha birde astral seyehate bilinçli daha çıkamıyorum yani bilincsizce deneyimlerim oldu bunu kesin olarak yapmak için bi yöntem gerek ondan sonra ruhsal geçmişimi ögrenirim ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kafir Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 benden başka bir kişi bile konuyu görüntülememiş yuh ya .(:(( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Astral tekniği istersen basit bir şey anlatayım . Bundan önce yorgun olma , ne çok aç ne çok tok , susama durumunda normal olsun . Yani herşey normal ... Rahatça bir yere uzan sessiz sakin . Daha sonra vucüdunun felç oldugunu düşün . bu sırada da odanın suyla dolup yükseldiğini işe yarayacaktır . İlk deneyimlerinde olmayacaktır 1 kaç saniyeden fazla kalamazsın . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kafir Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 çok saol aygun13 deniycem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kavgala Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 çok saol aygun13 deniycem Sakın deneyim deme bence!Çünkü astral seyahat yaparsan odanın kapısının orda ruhlar beliriyor ve gitmiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Sakın deneyim deme bence!Çünkü astral seyahat yaparsan odanın kapısının orda ruhlar beliriyor ve gitmiyor. Bak sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
son of osiris Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Sakın deneyim deme bence!Çünkü astral seyahat yaparsan odanın kapısının orda ruhlar beliriyor ve gitmiyor. öpmeseler bari Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Sakın deneyim deme bence!Çünkü astral seyahat yaparsan odanın kapısının orda ruhlar beliriyor ve gitmiyor. Uuu! Fantastik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sendeneyisevdim Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 kavgala lütfen konuyu sapıttırmayalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.