aygun13 Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2011 İlk önce ; Karnınız ne tok ne aç olsun Fazla su içmemiş olun ( Rahatsız eder ve odaklanamazsınız ) Rahat ve sessiz bir yer bulun ve uzanın ... Daha sonra ; Kısmen felç olduğunuzu düşünün hareketsiz kalmış gibi , Odanın su ile dolduğunu ve yavaş yavaş yükseldiğinizi düşünün , Bunları bir süre başarılı şekilde uygularsanız zaten kulağınıza çınlama benzeri sesler gelicek uyuşmalar olabilir . Benim tekniğim kısaca bu .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Bu gibi hiç bir teknik kullanmadan yapabiliyorum; kendiliğinden oluyor çoğu zaman.Ama tekniğin güzelmiş teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 rahat olduğum bir zaman içimde ki enerjiyi dışarı çıkmaya zorluyorum.hayalle değil.onu bedenimde hissediyorum.başta enerjiyi hissetmen gerekir.ondan sonra yavaş yavaş yükselirsin.bu daha basit değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Şuan sadece isteyerek çıkıyorum . Yeni başladığımda kullanıyordum bu tekniği . Gerçekten basit bir teknik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 haklı olabilirsin.ama sonuçta astrale çıkacak bedenini hissedemediğin sürece çıkman zorlaşır ve bilinçlice olmaz bence.ben bu bedene enerji diyorum başkaları ruh diyor vs. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Ya sanırım astrale cıkma teknıgı kısaca kendını yukseldıgıne veya ters sekılde yattıgına ınandıracaksın bu ıpe tırmanıyor gıbı hayal etmek veya sızın dedıgınız gıbı sudan dolayı yukselmek cok ugrastım fakatcok ugrasınca basım fılan agrıyor vucudum uyusyor fazlada denyemıyorum bu yuzden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 güzel teknik aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.