sonofanarchy Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2011 başlıklaktan da anlaşılabildiği üzere, rüyadayken rüyada olduğunu anlayabiliyor insanlar. bunu fark ettikten sonra ya bir şekilde uyanıp kalkıyor ya da uyanamayıp sıkışıyorlar. ben 2 kere fark ettim. ikisinde de rüyadan çıkmak isteyip başardım. ancak benim derdim rüya olduğunu gördükten sonra onu yönetmek. daha gerçekçi kılmak değil aslında tam olarak "ipleri eline almak" derdim. bu konuda bana yardım edebilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 "Rüyalar" bölümünde "Lucid Rüya" alt başlığına bakmanı tavsiye ediyorum. Dediğin şeyin adı Lucid (Lusid) Rüya'dır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 http://www.gnoxis.com/f213/lucid-ruya.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar