lanx Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2011 Arkadaşlar yeni çıkarttığım parçayı birde sizin dinlemenizi istiyorum vakit ayırır dinler ve bir yorumu esirgemezseniz çok sevinirim. Olumlu veya olumsuz bütün yorumlara açığım. Keyifli dinlemeler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Nasıl yani bu şarkıyı sen mi yaptın:S sözlerini kim yazdı söyleyen de senmisin:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lanx Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 söyleyen de benim sözlerini de bizzat ben yazdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
utkuulu123 Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Buralarda harcanıyosun sen valla bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Beğendim valla. sözler çok iyi olmuş özellikle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lanx Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 beğendiyseniz ne mutlu bana herkesin göz atmasını ve bir kere yorum yapmasını istiyorum tekrardan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 keşke bir ara alttaki müzik ile aynı tonda söyleseydin arada iyi kendi kitlen olur işte bu alanda yaparsan böyle şeyler ama bence daha fazla vocal kullanmalısın birde nefesini sesin ile yönetirken koyu bir tonlama yapıyorsun o çok basit duruyor bence yeni vocal tarzlarına yönel artikülasyonun kötü diksiyon ile birlikte bunu düzelt rap gibi hızlı söylenen şarkılarda daha önmli çünkü. Birde sürekli alt yapı kullanma müziklerinde farklılık yarat senin bu yaptığını herkes yapıyor sen klavye figürlerinden barok figürler ekleyeblirsin müziğini harmanla bundan korkma daha zengin olacak tek tüze gitmeyecektir. Sesin için pek bir teknik kullanmıyorsun zaten normal nefes alıyorsun özel bir durumu yok. Ama lütfen şu yarım "-yo" olayını yapma onun tamamı var "-yor". Vurgulamaya mı çalıştın bilemiyorum akıcı gelmedi kulağıma. Belkide müzik ile farklı tonda olduğun için müzik sesine göre fazla tiz gelmiş seninde pes söylemen garip olmuş. Arada insan sesleri kullan anlayan varsa kulağı olanlardan. Çift ses olayı yapabilirsin şarkının belirli yerlerinde. Alışılmışın dışında takıl insanın başaramıycağı şey yok kolay gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lanx Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 teşekkür ederim Melis. bir çok iyi kulağa dinlettim şarkımı onlar da senin dediklerini ve bir kaç başka şey daha söyledi. üstüne düşülmeden yapılmış toplam 35 dakikamı alan bir parça. Uğraşırsam daha da iyi yapabileceğimi düşünüyorum. önerilerin için çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 açıkcası konuya baktım şarkıyı dinledim kesin melis yorum yapar dedim içimden zaten yapmış parça güzel olmuş bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lanx Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2011 teşekkür ederim KemStruo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2011 Başlangıç için iyi, tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoLdem Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 hoş bir parça olmuş ama beat konusunda seçimin biraz kötü :/ bence senin sesine dapoet'in beatleri daha uygun olur .. lirik rapler ilgi çekici olmuştur ama sen bence gangsta tarzını bir dene eğer ben bu tarzda devam edcem diyorsan öncelikle feat(düet) işine girmen lazım ve sana tavsiyem lirik parçaları 3 kısımda yap yani ortaya kısa ve öz bir şiir veya başka bir kişinin nakarat söylemesigibi ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 İyi bu ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 madem herkez iyi kötü yorum yapsın istiyorsun,ben de yapayım.Sözler çok basit.Sesin fena değil,oturmuş ama rap müzik yalan olduğu için yine beğenmedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MysticWitch Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Evet yarım saatte yapılmış olduğu belli . Sözleri iyi ama keşke müziği http://www.youtube.com/watch?v=GK8pEEEJbYM şu şarkınınkinin aynısı olmasaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.