Metropolitan Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2011 Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar , şu ana kadar gördüğüm şeylerin çoğu doğru çıktı ama bu kadar iyi bir şey görmemiştim görmemiştim. Yaklaşık 3 ay önce yani yaz tatilinin başında bir görü olayı yaşamıştım. Bir sınıfta önümde bir hoca sıranın üstünde oturuyordu ve tahtada arkadaşlarımın isimleri ve yanlarında sayılar yazıyordu. Tabi ben hatırlayabildiğim sayıları bir kağıda yazmıştım. Dün dershanede matematik dersinde bir oylama oylama yapıldı.Bir an gördüğüm şeyi yaşadım.Tahtadaki yazıları kağıda yazdım ve evdeki kağıtla karşılaştırdım. Sonuç aynıydı. Çok şaşırdım ama 3 ay sonrasını görmüştüm. Sanırım buda yeteneğimin gerçekten çok iyi olduğunu gösteriyor. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum . Görüşmek üzere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yumi Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 bu şey bana küçüklüktwen beri oluyor rüyalarımda geleceği görüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 bu şey bana küçüklüktwen beri oluyor rüyalarımda geleceği görüyorum... Ama ben rüyada görmedim.Ayrıca benim gördüğüm en uzun görü olayı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.