Qetesh Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2011 lpage Sitede aradım ama bulamadım eğer mevcutsa affola.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Ben bu görüntülerin çoğunu uzun zamandır arıyordum :blink: Gözümün önündeymiş fark etmemişim. Çok teşekkürler Qetesh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 kanıtlamayı düşünmek nedir? adamlar mühürleyip rafa kaldırmış daha ne kanıtlaması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Kanıt zaten vardı ... İlla ispat bekleyen bilim adamları sayesinde Mısır ;mu ; inka ;bile olamıyoruz 21. yy'da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.