Sting Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6O4_C68PmFI Falling through pages of martens on angels Feeling my heart pull west I saw the future dressed as a stranger Love in a space-dye vest Love is an act of blood and I'm bleeding A pool in the shape of a heart Beauty projection in the reflection Always the worst way to start "but he's the sort who can't know Anyone intimately, least of all a Woman. he doesn't know what a woman Is. he wants you for a possession, Something to look at like a painting or an ivory box. Something to own and to display. he doesn't want you to be real, Or to think or to live. he doesn't love you, but I love you. I want you to have your own thoughts and ideas and feelings, even when I hold you in my arms. it's our last chance... it's our last chance..." Mükemmel... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2011 Oh dostum kimsin nesin bilmiyorum ama tam zamanında yetişiyorsun hep Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2011 Konuyu açmadan önce tahmin ediyodum senin bu parçayı beğeniceğini nevermore Keyifle dinle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Orjinal kayıt http://www.youtube.com/watch?v=muiNqF_XJJc Bu da canlı performansı As I Am Don't Tell me what's in Tell me how to write, don't tell me how to win This fight Isn't your life It isn't your right to take the only thing that's Mine Proven over time It's over your head Don't try to read between the Lines Are clearly defined Never lose sight of something you believe in Takin' in the view from the outside Feeling like the underdog Watching through the window I'm on the outside Living like the underdog I've been trying to justify you In the end I will just defy you To those who understand I extend my hand To the doubtful I demand Take me as I am Not under your command I know where I stand I won't change to fit your plan Take me as I am As I am Still Running uphill Swimming against the current I wish I weren't so Fucked Feels like I'm stuck Lost in a sea of mediocrity Slow down, You're thinking too much Where is your soul? you cannot touch the way I Play Or tell me what to say You're in the way of all that I believe in Takin' in the view from the outside Feeling like the underdog Watching through the window I'm on the outside Living like the underdog I've been wasting my breath on you Open minds will descend upon you To those who understand I extend my hand To the doubtful I demand Take me as I am Not under your command I know where I stand I won't change to fit your plan Take me as I am To those who understand I extend my hand To the doubtful I demand Take me as I am Not under your command I know where I stand I won't change to fit your plan Take me as I am As I am, yeah As I am ---------------------------------- Olduğum Gibi İçinde ne olduğunu anlatma bana, Bana nasıl yazacağımı anlat,nasıl kazanacağımı değil Bu kavga senin hayatın değil Benim olan tek şeyi alma hakkın yok Başının üzerinde olduğu zaman içinde kanıtlanmıştır Satır aralarını okumayı deneme Açıkça belirlenmiştir İnandığın şeye olan inancını asla yitirme Ezilenler gibi hissederek dışardan izle Ezilenler gibi yaşayarak pencerenin dışından izliyorum Seni haklı çıkarmaya çalışıyorum Sonunda sana sadece meydan okuyacağım Anlayanlara Elimi uzatıyorum Emrin altında değilim Nerede duracağımı biliyorum Planına uymak için değişmeyeceğim Beni olduğum gibi kabul et Beni olduğum gibi kabul etmelerini öneriyorum Şüphelenenlere Olduğum gibi Hala Yokuş yukarı koşuyorum Akıntıya karşı yüzüyorum Keşke böyle olmasaydım Kahretsin Kendimi sıkışmış hissediyorum Sıradanlık denizinde kaybolmuşum Yavaşla Çok fazla düşünüyorsun Ruhun nerede? benim oynadığım şekilde dokunamazsın Ya da ne söyleyeceğimi anlat bana Sen inandığım her şeyle aynı yoldasın Ezilenler gibi hissederek dışardan izle Ezilenler gibi yaşayarak pencerenin dışından izliyorum Nefesimi sana boşuna harcıyorum Açık fikirler sana saldıracak Anlayanlara Elimi uzatıyorum Şüphelenenlere Beni olduğum gibi kabul etmelerini öneriyorum Emrin altında değilim Nerede duracağımı biliyorum Planına uymak için değişmeyeceğim Beni olduğum gibi kabul et Olduğum gibi Anlayanlara Elimi uzatıyorum Şüphelenenlere Beni olduğum gibi kabul etmelerini öneriyorum Emrin altında değilim Nerede duracağımı biliyorum Planına uymak için değişmeyeceğim Beni olduğum gibi kabul et Olduğum gibi, evet Olduğum gibi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2011 Çevirisi olmasına sevindim. Emeğinize sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hashikio Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 bence de çevirisi olması çok güzel.teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ad_chktqWLo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 wowww likelıyoruz hemen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 wowww likelıyoruz hemen Teşekkür ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 John Myung gerçekten başarılı bir bas gitarist, Dream Theater zaten ayrı bi şeydir. Parça çok güzel, teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.