Almond Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2011 Rüyamda ikinci kez aşık olduğumusettim ama sonuncusu çok daha gerçekci ve kişiyi bire bir gördüm,ve o kişi hayatımda gördüğüm tanıdığım biri değildi,tanıdığım bir kişiye bile benzemiyordu? Daha çok gelecek bir olayın habercisi gibi geldi bana,aşık olacağım kişiyi görmüş olma olasılığım var mı? Varsa o kişiye nasıl ulaşabilirim =s Belki saçma gelebilir ama benim için gerçenten önemli ve gerçek bir olay. Şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Bana da oluyordu küçükken sık sık olay parapsikolojik değil. O kişi gördüğün biri de olabilir tamamen hayali de olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
new month Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Ben de görüyorum ama aşık olmadım... İmkansız bana göre değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Almond Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 ama küçükkken olanlardan çok farklı inan bana =D o his yoğunluğunu yaşaman lazım yani gerçek hayatta aşık olsan bu kdr derin hissedemezsin heralde =s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Yaşadım diyorum yalan mı söyleyeceğim Ben de konu açmıştım bunun için 1 hafta aşık dolaştığımı bilirim olmayan kıza. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Almond Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 hyr tabiki yalanla alakası yok onu kastedmedim =D ama benim merak ettiğim o kişiye ulaşılabilme imkanı var mıdır =s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yumi Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 evet banada oluyor ve çok heyecanlı hiç rüyadan çıkmak iştemiyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Bazı sevgililerimi önceden rüyamda görmüştüm daha tanımazken neden olmasın. Ama bunu dedim diye de yana yana o kişiyi arama Olucağı varsa elbet bir şekilde tanışırsın.Bazen de sevgi ihtiyacımızdan dolayı böyle şeyler görürüz. Ama hangisi gerçekten haberci rüya , hangisi bilinç altı bunu bilmek çok güç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Zaten aşık olduğum için böyle birşey başıma gelmedi. Ama bu aşık olmak değil, o kızı güzel bulmak, tabi aşık olmak kişinin kişiliğine düşüncesine göre değişir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Aşık edebiyatında vardı bu konu "Şöyle ki, rüyasında bir güzele âşık olmakla beraber, âşıklığın vecibelerini de yine rüyasında öğrenir. Böylece sade kişilikten san’atçı kişiliğe geçer. Bu söylediğimiz bilhassa, rüyasında bade içerek âşıklık istidadı kazanma hadisesine bağlı olarak gerçekleşir" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lizbeth Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 neden olmasın zamana bırak ve bekle...kaderinde varsa çıkacaktır karşına..! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Almond Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 o zaman umarım ki habercidir ve gerçekleşir =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Şu ana kadar etkisinde kaldığım 3 rüya gördüm.İlk ikisinden etkilenmiştim çünkü gerçekte böyle bir aşk yaşamamıştım.Kalktığımda içim garip bir his acı doluydu.Ama en son gördüğüm rüyada aşık olduğum kişiyle evleniyordum rüyada ismini ve soyismini öğrendim. Bunu arkadaşlara anlattığımda dalga geçmişlerdi '' Ne la şimdi rüyalarındaki kızımı arayıp bulacan. Bizle kafa bulma. '' diye. Bende olayı akışına buraktım.Kadere inanan bir insanım.Kaderimizde varsa mutlaka birlerde karşılaşırız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Masal gibi bir aşk doğarmış bende filminizi çekerim artık hadi hayırlısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 bence rüyalarımız tıpkı vucudumuzdaki bir yara nasıl iyileşiyorsa görünmeyenm piskolojik duygusal yaralarımızıda rüyalar iyileştiriyor =) birde şöyle okumuştum rüyanda gördüğün hiçbir yüz hayali değilmiş yani mutlaka 1 kez o yüzü görmüş oluyormuşsun =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
who cares Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yalnız değilsin bana da olumuştu bi kaç kere. O yüzden anlıyorum seni ama çok fazlada ilgilenmemeye çalış bu konuyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Ya işte ergen şeyleri bunlar takma kafana 2 gün sarhoş gibi dolaşırsın sonra s... olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Dün rüyamda benim de başıma geldi Yalnız benim rüya biraz tuhaftı... Psikolojik olması yüksek ihtimal... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AuroraLethe Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Bende sık sık yaşıyorum aşık olmak demiyim de daha önce görmediğim tanımadığım insanları görüyorum uyanıncada düşünüyorum bu kişiler gerçekten varmı yoksa hayal ürünü mü diye çok ilginçtirki aslında o kişileri hayatımda hiç görmemiş olduğumu düşününce bian delirme noktasına gelebiliyorum sonrasında bi kaç günden sonra normale dönüyorum merak ediyorum bende nasıl niye ne şkilde bu rüyalar diye ama cevap bulamıyorum :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lotocra Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Oldu ama istihare ile oldu devamlı onu görmeye odaklandım 3 kez gördüm daha sonra göremeyince bıraktım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.