tugba Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2007 [ . . ßurcLar ve KorkuLari . . ] KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu. BOĞA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu. İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu YENGEÇ : Başına bela gelme korkusu. Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu. BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu TERAZİ : Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu. AKREP : Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu YAY : Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu OĞLAK : Başkaları ne der korkusu. Parasız kalma korkusu. KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu. Burçlara Göre Korku ödülleri dağıtılsa ! En korkak burç ödülü: YENGEÇlerin. En Çekingen burç ödülü BAŞAKların lütfen çekingenlik, korkuyla karıştırılmasın. Korkmaktan en çok korkan burç ödülü KOÇların. En korkusuz olduğunu bıkmadan dile getiren burç ödülü AKREPlerin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2007 BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu En Çekingen burç ödülü BAŞAKların :D Ben sadece köpekten cekinirim biras oda bikactaneden fazlaysa baskada bişeyden korkmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2007 bende başak burcuyum ve tamamen doğru.doğduğum saat ve evlerdeki uyumum beni her yönden özelliklerimle bir tutuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2007 aslan burcu olmama rağmen hiç bi zaman ön planda olmaktan hoşlanmam,dikkat çeken kişi olmayıda sevmem. izleyici bulmakda istemem:D bu özellik bende yok galiba:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2007 Kısmen doğru diyebilirim.duruma göre değişiyor çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SuBuO Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 biraz övgüden herkes hoşlanır ama bende izleyici ve alkışlar istemem hatta çekinirimde bu gibi durumlarda. ASLAN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu İlgisi yok !! Astrologlar buradan size sesleniyorum Başakları siz ne sanıyosunuz ya .. kalıplaşmış abidik gubidik yazılar... Başakları çözememişseniz banane .. EVET çözemediniz , siz çözemediniz BEN kendimi çözüyorum. Her yere aynı yazı titiz-hastalıktan korkan bıdıbıdıbıdı Biraz daha dikkatli bakın tanımaya çalışın şu Başakları aaaaa yetti yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akrep_ve_su Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 doğru diyebilirim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 terazı nıye popüler olamama korkusu tasıyo bana bıraz terazıler ezık lanse edılıyomus gıbı geldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inanna Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 aynen dark venüs arkadaşıma katılıyorum.. sıktıı artıık bu yorumlarrr hiiiç hastalık hastası değilimm ve hiçte dikkat etmem bu konuda heleeee çekingenlik aslaa ben direk dalarım adama bea nesinden çekinecekmişimm cıx cıx cıx Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 yanlış örümceklerden başka bişeyden korkmuyorum başıma bela gelmesinden de korkmuyorum (yengeç) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 akrep burcuyum .. bana uyuyor .:S paylasım için teskkurler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TYKHE Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 oğlak ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapisisik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 yengeç burcuyum ..bu burçlara inanmıyordum ..bi ara inanıyor gibi oldum ....bazı şeylerden korkarım hatta bazen çok korkarım , ama başıma bela gelmesinden pek korkmam sadece bela geldikten sonra geri dönüşü olmamasından korkarım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 sıradanlaşma korkusu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 YENGEÇ : Başına bela gelme korkusu. Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu Vallaha doğru.Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. Gerçekler acıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. yaknız kalmaktan korkmam ki ben :S ah kalabilsem..... ama diğeri çok doğru...sıradanlaşmak istemem ve bundan korkarım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 TERAZİ : Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu. çok yanlışş ben tartışmak için yaratılmışım.insanlar benle tartışmaktan korkar bile:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 TERAZİ : Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu. çok yanlışş ben tartışmak için yaratılmışım.insanlar benle tartışmaktan korkar bile:D ben diyecektim onu şimdi:) hatta birine uyuz olursam hemen karşı tezde tartışırım taki yıldırana kadar:) tartışma benim göbek adım:) ayıdan ,kurttan falan korkmamda bi hamam böceği,karafatma,bide fare.işte benim korkum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EMOS_EMOS Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 ÇOKK HOŞMUŞ YAA akrep özl taşıyorum ve doğru tespit ikizlerde cabası.. teşekkürlerr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inan Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 İlginç teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. biri zaten tamamen doğru yalnız kalma fobim vaaa eh kim sıradanlaşmak ister cevap:doğru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranoize Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Ben bir başağım ve yükselenimde başak kısaca tam bir başağım. Halen daha kendimi çözmüş değilim. Artık kendimi anlamaya çalışmıyorum bile gerçekten çifte başak olmak çok zor Ama anlatıldığı gibi değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 akrep burcuyum ve en çok korkacağım şey güçsüzlükmüş doğrudur...herşey güce bağlıdır...güsüm olmadan sevemem...gücüm olmadan dövemem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.