duad Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2011 arkadaşlar pek siteye girdiğim söylenemez, ama beğenerek izlediğim bir diziyi özellikle sizlerle paylaşmak istedim. Dizimizin ismi Eli Stone, konusu ise; özetle geçecek olursak, beyninde çıkan anevrizma sonucu, hayaller görmeye başlayan avukatımız Eli, bu hayallerin geçmiş veya gelecekle ilgili mesaj olduğunu farkeder ve araştırmaya koyulur. Sonrasında gelişen olaylarda, bu kısa süreli hayallerin ona, doğru yolu(insanların iyiliğini isteyen, adaleti isteyen bir yol) gösterdiğini ve bu yolu takip etmesi gerektiğini; anlar. elinden geldiğince mücadele etmeye çalışır. ve tavsiyem; eğer 21.yüzyıl'da bir peygamber gelecek olsaydı, nasıl birisi olurdu? sorusu özellikle ilginizi çektiyse, bu diziyi kesinlikle izlemelisiniz şimdiden iyi seyirler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Merak ettim.. ... Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duad Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 izledikten sonra yorumlarını burda paylaşırsan sevinirim. veya önceden izlemiş olanlar varsa; hem kendi merakım hem site sakinlerinin bilgilenmesi için, o arkadaşlarında iyi, kötü yorumlarını bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.