Jethro Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 lololololololololol çok güldüm sağ olasın CihanBora. :rofl: Ozzy yine koymuş ya adamım benim bi koyar tam koyar ha. Alıntı
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 justin biber ahh okan ahh Alıntı
CihanBora Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 çok fena yapmıslar ya gorunce dırek aldım foruma Alıntı
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 I love Justin Bieber o_O bu tarzda başlıklar açmayın.Yani başlığı yazdıktan sonra sonuna ifade eklemeyin ki başka bir üye başlık açmadan aratınca konuyu rahatça bulabilsin. Not : Başlık düzeltilmiştir. Alıntı
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 yarıl ya yarıl offf süper ozyy ne dior justin biber nedir arakdaşşş :D Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.