dejavu01 Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2011 [h=6]Yalın yalnızlardayken yüreğim neden bu kadar kalabalık zihnim? Kim kurcaldı yine benliğimi yetmedi mi mantığımın seçimi ? ? Mantık . . . Kaç defa dinledim seni kaç defa yanıldım mantıkmıydı yoksa mantıksızlık yolunda aldandığım ??? kim susturacak bu çığlıkları kim ??? Yıllara meydan okumuş bir duble vodkada kaybolan zihnim; yoksa yine bir dublede kendini bulan kalbim mi?? tek bir şans, bir şans tek bir iksir keşkeleri silip atan; ya da keşkesizlik zamanıdan bir şans tanıyan iksir ahh KEŞKE ... kalbim kadar yalnız zihnim kadar kalabalık şimdi ruhum[/h] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 beğendim çok güzelmiş.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dejavu01 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.