YankeeRose Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2006 Cradle of filthin videosu temptation: ayrıca:: bu kız neden bu kadar güzel sarısın olduğu için mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 nymphetamine (harika bi şarkı tavsiye ederim) mannequin the forest whispers my name temptation no time to cry 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Ben bunları koyduydum ama eline sağlık pek de sewiom çok da sewiom:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 link verdiin bölümdemi ya ordaki çogu link açılmıyodu hemde direk izlensin diye koydum sende saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Açılmıo mu aman yarabbiiiii:(Yaw 100 tane falan bulduydum püüüü:)Ama iyi olmuş iyi kan yapıo:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymph3tamin3 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 ellerine saglık hepsi süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 elinize sağlık da.. bi kaç şarkısı haricinde sevemedim gitti bu grubu;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Nymphetaminin Çevirisi ; Erkeğe Doyamayan Peri Nehire yönelir Yazın ortasında bekliyorum A v kuğuların arkasında Mezarda umutla Kızıl eylulden geçerek Ateşten kaldırımlar döşeyerek Seni dilemek gibi Kutsal bir diken için Ruhum sogudu Muazzam bir acıydı Yüzümdü,senin solunda olduğum Gül yağmuru içinde Öyleki kılıcı ustura gibi kullanırken Hiç büyülemeden Tırnaklarını pislikten karartabilirmisin Tekrar damarlarıma itilmiş olarak Mezarında çıplak iken Sana yanlız olarak dua ederim Ve acaba. hep sonra Eskilerin üzerine gelirsen ? İlk zamanların üzerine Bunu senin alçaklıgına bağlarım Herzaman bulunabilir Bu delik senin gizli anahtarın için 6 derin adım onu keser Kalbimde demir parmaklıklı bir hapishane Tüm rengini değiştirir tünel görüş alanı Günü batıran Erkeğe doymayan peri Hasta ve zayıf durumumdan Bu şehvet,bu vampirimsi alışkanlık O yanlız kaldığında tamamen boyun eğer Hiç iyi değil Erkeğe doymayan peri Erkeğe doymayan peri Erkek delisi kız Erkek delisi Benim erkek delisi kızım Yosun ile çekiciliğin Bir dua gibi çembere aldım Ormanın arkasında Fısıltılarla ile ikna ettim Daha çok şeker ile iz bıraktm Beyaz bayanın uzandığı yerde Tuzlardan sütunlar Kollarımda soldu Onları tutarak salladım büyüledim Aya dans etmek Tıpkı oradaki altın günlerdeki gibi Yıldızları vaftiz eder Hatırlarım Dikiş iğnesi ve kaşık idik Yanlış yolda samanlar yanıyor Mezarında çıplak iken Sana yanlız olarak dua ederim Ve acaba. hep sonra Eskilerin üzerine gelirsen ? İlk zamanların üzerine Senin alçaklıgına bağlarım Herzaman bulunabilir Bu delik senin gizli anahtarın için 6 derin adım onu keser Kalbimde demir parmaklıklı bir hapishane Tüm rengini değiştirir tünel görüş alanı Günü batıran Erkeğe doymayan peri Hasta ve zayıf durumumdan Bu şehvet,bu vampirimsi alışkanlık O yanlız kaldığında tamamen boyun eğer Hiç iyi değil Erkeğe doymayan peri Erkeğe doymayan peri Erkek delisi kız Erkeğe doymayan peri Benim erkek delisi kızım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 nymphetamin haricinde diğer parçalarını sevmiyorum.yinede eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 ilk parçayı hiç birine değişmem teşekkürler güzel paylaşım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 buda benden.. Bathory aria http://youtube.com/watch?v=RuVJxzQf0uc saol paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darklight Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 ortaya karışık bikaç "Cradle of Filth" parçası... no time to cry bathory aria YouTube - Cradle of Filth - Bathory Aria my humps the byronic man deathstars YouTube - Cradle Of Filth / Deathstars Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Sonuncu mesajda cradle of filth'in şarkıları değil bir kaçı... Ayrıca pek güzel şarkıları da var sayılmaz,bari black metal'e daha yakın eski şarkılarını koysaydınız,temptation falan black metalle alakası yok... Ve bir şarkıda yapılan aşırı basit riff'leri(mesela mannequin'deki riff) şarkının tamamında tekrarlaya tekrarlaya felç ediyorlar dinleyen adamları,bir şeye benzemiyor,zaten hava atmaktan ve para kazanmaktan başka amaç güdmeyen bir grup... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 biraz geç oldu ama ellerine sağlık, emeğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 bunu nasıl unuttunuz? cok ayıpladım ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 ben bu dani filth'i sevemedim gitti yine de bir iki tek tük şarkıları güzel. teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Sonuncu mesajda cradle of filth'in şarkıları değil bir kaçı... Ayrıca pek güzel şarkıları da var sayılmaz,bari black metal'e daha yakın eski şarkılarını koysaydınız,temptation falan black metalle alakası yok... Ve bir şarkıda yapılan aşırı basit riff'leri(mesela mannequin'deki riff) şarkının tamamında tekrarlaya tekrarlaya felç ediyorlar dinleyen adamları,bir şeye benzemiyor,zaten hava atmaktan ve para kazanmaktan başka amaç güdmeyen bir grup... cradle of filth video demişiz black metal videoları dememişiz ki öyle dersek black metale daha yakın videolarından koyarız artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 bu parçalara bayılıyorum sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aigin Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Video Linki: http://www.megavideo.com/?v=MVL9D1NW From The Cradle To Enslave Cradle Of Filth Two thousand fattened years like maniacs Have despoiled our common grave Now what necrophagous Second Coming backs From the cradle to enslave? Sickle constellations Stud the belt that welt the sky Whilst the Bitter winter moon Prowls the clouds, dead-eyed Like shifting parent flesh Under silk matricide... Watchful as she was upon Eden Where every rose arbour and orchard she swept hid the hissing of a serpent Libido In an ancient tryst with catastrophe Soon to be kept Hear that hissing now on the breeze As through the plundered groves of the carnal garden A fresh horror blows But ten billion souls Are blind to see the rotting wood for the trees This is the theme to a better Armageddon Nightchords rake the heavens Pandaemonaeon And what use are prayers to that God As devils bay concenus for the space to piss On your smouldering faith And the the mouldering face Of this world long a paradise lost This is the end of everything Hear the growing chora that a new dawn shall bring Dance macabre 'neath the tilt of the zodiac Now brighter stars shall reflect on our fate What sick nativities will be freed when those lights burn black? The darkside of the mirror always threw our malice back... I see the serpentine in your eyes The nature of the beast as revelations arrive Our screams shall trail to Angels For those damned in flames repay All sinners lose their lot on Judgement Day We should have cut our losses as at Calvary But our hearts like heavy crosses held the vain belief Salvation, like a promised nation Gleamed a claim away... This is the end of everything you have ever known Buried like vanquished reason Death in season Driven like the drifting snow Peace, a fragile lover, left us fantasising war On our knees or another fucker's shore Heiling new flesh Read, then roared To a crooked cross and a Holy Cause What else be whipped to frenzy for? This is the end of everything Rear the tragedies That the Seraphim shall sing Old adversaries Next of Eve Now they're clawing back I smell their cumming As through webbed panes of meat Led by hoary Death They never left Dreaming sodomies To impress on human failure When we've bled upon our knees Tablatures of gravel law Shall see Gehennah paved When empires fall And nightmares crawl From the cradle to enslave... This is the end of everything Türkçe'ye Çevrilmişi manyaklar gibi ikibin semirilmiş yıl basit mezarlarımız soyulmuş şimdi ölülerin geri dönüşleri ne zaman beşikten köleliğemi? orak takımyıldızları göğü kaplayan deriler çivilerle süslenmiş kış ayı acılaşırken bulutlar sinsi dolaşıyor,ölü gözler aile benzerliğinin birbirine taşınması gibi annesini öldürmenin o cennetin üzerindeyken dikkatli bakışlar o bütün gül çardaklarını ve meyve bahçelerini süpürdüğünde bir yılan şehvetinin ıslığını sakla felaketle eski bir randevu yakında tutulacaktır meltem rüzgarının üstündeki ıslığı duy dünya bahçelerinin yağmalanmış koruları arasından taze bir dehşet esiyor,ama on milyar ruh ağaçların etrafında dönen odunları göremeyecek kada körler bu daha iyi bir kıyamet için bir tema gecenotaları cenneti tırmalıyor PAN DAEMON(iblis) AEAON ve dua edenlerin tanrıya faydası ne? şeytanlar dünya üzerine işeme konusunda anlaşmaya vardıklarında alevsiz yanan kaderlerinizin üzerinde ve tozlaşan yüzlerinizin üzerinde ve dünya üzerindeki cennetin kayboluşu bu herşeyin sonu yeni bir şafağı getirecek olan büyüyen koroyu duyun şimdi daha parlak yıldızlar kaderimizin üzerine yansıyacaklar ve bu ışıklar siyaha döndüğünde hasta doğuşlar özgür kalacak aynanın karanlık yüzü daima ktülüklerimizi geri getirecek gözlerinizdeki yılan bakışlarını görüyorum devrimler geldiğinde yaratıkların doğası.. çığlıklarımız meleklere yol gösterece alevler içindeki şu lanetlenmişler adına ödemek için bütün günahkarlar yargı gününde bütün isteksizliklerini kaybediyorlar Calvary de olduğu gibi bütün kayıplaraımız kesmeliydik ama kalplerimiz ağır haçlar gibi boş inançları tuttu kurtuluş,söz verilmiş bir ulus gibi isteksizce parladı bu şimdiye kadar bildiğiniz herşeyin sonu yenilmiş sebep gibi gömüldü ölüm bir mevsim suyun üstünde yüzen buz gibi git barış.kırık bir aşık,bizi fantazi edilen savaşlarda bıraktı dizlerimizin üstünde veya diğer serserilerin kıyısında yeni bedenleri hedefleyerek oku ve sonra kükre bükülmüş bir haça veya kutsal nedene başka ne için çılgınlık kamçılandı? bu herşeyin sonu trajedileri oku Seraphim in şarkısını söylediği eski düşmanlar havvanın yanında ve şimdi tekrar tırmalıyorlar kokularını hissediyorum ağla çevrilmiş et parçalarının arasından ölüm tarafından yol gösterilen onlar asla bırakmadılar aykırı ilşkileri hayal etmeyi insanlığın düşünü etkilemek için dizlerimizin üstünde kanarken ölüm tabletlerinin kanunu yolları döşeyecek ve kabular tırmanacak beşikten köleliğe bu herşeyin sonu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethel_Crowley Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 paylaşımın için çooook teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 bu parça neden bu kadar güzel acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 kesınlıke sahane....gerekten hagı duyguyu ıstıyorsan o duyguya sokuyor ınsanı..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 Günde en az 3 defa dinliyorum ve her defasında tüylerim diken diken oluyor. Tamam grubu zaten seviyorum ama bu parça ...... çok fena. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2010 offf ne iyi geldi şu saatte \m/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SupersonikSinan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2010 Gilles de Rais'li metal. Grup önümüzdeki ay (yanlış hatırlamıyorsam) yeni albüm çıkaracak yeni çıkan klipleri de fena değil dehşet sololar var coftan bekleyemeyeceğimiz sololar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.