ParaNor Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2011 Meraba arkadaşlar. Ben birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum. Yatağım gece gündüz demeden garip bir biçimde hafif hafif sallanıyor. Bir anlam veremedim önceleri korkuyordum annemin yanında yatırdum da sonradan alışmaya başladım. önce zihnimin bana oynadığı bir oyun olarak düşünürsek bile ders çalışırken yada çok farklı bir iş yaparken neden sallansın ki Biz 1,5 ay önce ruh çağırmıştık. Geldi mi emin değiliz de acaba o mu sallıyor ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 tansiyon düşmesinden kaynaklanabilir mi acaba? bana da oluyor ve doktora görüneceğim.yatağa uzandığım zaman kalp ritmim değişiyor.tansiyonla alakalı galiba.yavaş yavaş gemi gibi sallanıyor değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 he ya o sallıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ParaNor Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 tansiyon düşmesinden kaynaklanabilir mi acaba? bana da oluyor ve doktora görüneceğim.yatağa uzandığım zaman kalp ritmim değişiyor.tansiyonla alakalı galiba.yavaş yavaş gemi gibi sallanıyor değil mi? son günlerde kalbim daha yüksek şiddette atiyor. nedeni tansiyon düşmesi midir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 banada bi aralar çok oluyodu yatağımın sallanması..O zaman parapsikolojiye baya bii odaklanmıştım..Hatta bende kardeşimi çağırıyodum yanıma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Bu aralar 1.5 ay önce çağrılan ruhlar pek bir huzursuz. Bol bol başlıklarını görüyoruz bu arkadaşların. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wayfarer Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Yatağının sallandığını ya da deprem olduğunu falan hissediyorsan astral seyati bir araştır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Sorduğun soru açtığın konunun kendisinden bile daha saçma biz nereden bileceğiz babamızın ruhu sanki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Astral seyahat öncesi olan güzel bi his tam sallanınca astrale çıkabiliyosun şahsen bende böyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Astrale geçiş aşamasıyla alakası yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 evet ya saçmalamayın ders çalışırken mi astrale çıkacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 astral sallanması değil dediği.astrale çıkmadan önce bedenin titrer ve bedeninin sallandığını hissedersin.yatağının değil ! kalbin hızlıysa tansiyon olabilir.ailende var mı tansiyon? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Remondee Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Bana da dün aynısı oldu bu başlığı görünce şaşırdım. Zaten dengesiz ranza bir yatağım var sallanmaya müsait,hafif hafif titriyordu deprem sanıp kalktım lambaya baktım sallanıyordu (ya da gece gece bana öyle geldi?) sonra hafif sarsıntıdır dedim yattım gittim içerde koltukta.Sabah internetten baktım deprem falan yokmuş anlamadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Kalp atışının şiddetiyle alakalı diye düşünüyorum. Sandalyede otururken bolca avizeye bakmışlığım vardır deprem mi oluyor diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Dünyada sürekli depremler oluyor ama küçük olduğu için çok hissedilmiyor. Deprem bölgesinde yaşıyorsan onla ilgili olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 evin yakınlarında tren istasyonu var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 ahahah. tren yanında ki ev misali. o evlerde çok hoş oluyor be. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 kimse seni haklı olarak ciddiye almaz Bu kadar extrem bir durum yaşıyorsan daha çok detaya girmelisin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ParaNor Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Arkadaşlar neden bazılarınız ezikçe cevaplar veriyorsunuz ?? Bu arada bana gerçekten yardım etmeye çalışan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Artık sallanmalar daha az oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Herhangibir çeşit okuma yapıyorsanız (özellikle havas) bunu bırakın. Kısa bir süre sonra düzelirse bundan kaynaklanıyordur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 ben bunun organik bir süreç olduğuna inanıyorum.Yani ciddiye almamak değil.Benim hala oluyor.Yatağa uzandığım zaman sanki yatak beşik gibi bir o yana bir bu yana gidiyor gibi oluyor.Ben de ilk başta korktum ama sonra biraz kendini zorladığında aslında gerçekte sallanmadığını farkediyorsun.Bunu anladığımdada korktum.Sorun mu var diye.Sonradan üstüne düştükçe yatarken kalbimin daha hızlı attığını ve midemin biraz bulandığını fark ettim. ParaNor biraz gözlemle kendini.Eğer sana da bana olanlar oluyorsa aynı şeye sahibiz demektir.Bu da paranormal bir sorun değil, bedensel bir hastalık sanırım. Gerçi zamanında çok psikolojik ilaçlar içtim.en az 500 mg.dı.Kısa aralıklarla hapla intahar teşebbüslerim oldu.Bunların ikisi kalp hapıylaydı ve 1 kutu içtim hepsinden.Acaba bedenimi etkilemişte, etkileri sonradan mı çıkıyor diyede düşünmeden edemiyorum. Sen de oldu mu bu? yani hap kullandın mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 İntihar teşebbbüsüm hiç olmadı. Ama durumunun psikolojik olduğunu söyleyebilirm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 hayır psikolojik hap ya da karaciğerini kalbini zorlayacak kadar yüksek mg.da ilaç aldın mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.