Metropolitan Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2011 Arkadaşlar öncelikle merhaba, Bu gün başımdan geçen bir olayı anlatacağım.Okulda arkadaşlarım kağıt üstünde bir oyun oynuyorlardı.Oyunda yazı-tura deyip ne gelirsen işte onu aldım falan filan. Bende teneffüste başlarındaydım.İçimden yazı geçerse yazı tura geçerse tura geliyordu. Rastlantı dedim geçtim.Ama olayı bir sonraki teneffüste arkadaşımla paylaştım.O da dedi ki eğer böyle bir yeteneğin varsa küçük bir testle öğreniriz (BU ARADA ARKADAŞIMDA BU TÜR OLAYLARLA İLGİLENİYOR.) .Nasıl? dedim.Bekle dedi. Elinde katlanmış 5 kağıt parçasıyla geldi. Salladı ve masaya attı. Bana kağıtları 1-2-3-4-5 şeklinde sıralamamı istedi . Bende yaptım. Sonra kağıtları açtı.Sonuç şaşırtıcıydı. 1-2-3-4-5 şeklinde sıralamıştım.Eve geldim. 2 zar aldım . Zarları sallarken aklımdan bir sayı geçirdim sanırım 4'tü ve bir zar 4 geldi sonra düşündüğüm rakam bir zarda çıkıyordu. Evet işte yaşadığım olay böyleydi.Ama ben bunun yetenek olup olmadığını sormak istiyorum:ermm:???? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
utkuulu123 Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Burdan evet veya hayır demek doğru değil.. Bir paket iskambil kağıdı alıp önce kağıtların türlerini ( kupa maça vs ) ve ilerledikçe tür + sayılarını tahmin etmeyi deneyebilirsin sonuç % 70 in üzerindeyse yeteneğin olduğu söylenebilir. Eğer yeteneğin varsa üzerine gitmeni öneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Şu anda zarlar ile alışıyorum. Ama iskambil kağıtlarını da deneyeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Buna biz değil sen karar vereceksin.Eğer tekrar tekrar deneyip olumlu sonuç alıyorsan evet bu senin yeteneğin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Arkadaşlar 10-15 dakika içerisinde kesin bir şey söyleyeceğim.Şu anda deniyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Evet sanırım kesin sonucu aldım.Ne kadar odaklanırsam ona göre oluyor. Ama %65 gibi bir oranda (Bana göre) yapabiliyorum. Kendimi bu alanda geliştirmeliyim.:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
utkuulu123 Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Forumun search kısmına "durugörü" yazıp ilgili başlıklara bakabilirsin.. ( Tam emin değilim buna durugörü denmiyorda olabilir ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Benim duru görüm zaten gelişmiş.:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
utkuulu123 Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Böyle yeteneklerin olup olmadığını parapsikolojinin diğer alanlarındada dene. Psi wheel / Psi ball / Kaşık bükme tarzı şeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Ben o tür şeylerin neredeyse hepsini denedim ama en iyisi duru görüydü. Bu yetenek birden bire çıktı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 durugörü değil. ama 6. hissin kuvvetllidir.iyi bir şey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Bunun duru görü olmadığını biliyorum çünkü duru görü yeteneğim var.Ama bu ya 6.his yada başka bir şey... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 bu yetenek ben de de var ama ben artık alıştım o yüzden rahatım sana kendi metodumu söyliyim 1 den 9 a kadar kartları sırala onları eşit boyutlar da kes onları yuvarla sonra bir arkadaşın bir sayı söylesin mesela dokuz dedi sen o yuvarlaklardan bir tanesini seçiyorsun eğer dokuz çıkarsa şanlısın ama üç kere bilirsen eh yani iyisin beş ya da fazlası vay canına 7-8 üstü adam profosyenel ben bu metodu kendim buldum ve işe yarıyor ben bu konu da yazı yazdığım da bana hislerin kuvvetli veya indigo olabilirsin demişlerdi ama bence bu nasıl diyim enerji hissetme başlığı altında toplanabilir ve kendi yorumumu söyliyim sen iyi bir enerji hissedicisin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Bizim bölümün ingilizce hocasıyla oynadığımız tavla aklıma geldi. adam elindeki zarları avucunda sallarken 4-3 5-6 6-6 gibi şeyler söylüyordu hepside geliyordu ibretlik bir durum. hatta bunu fincanda bile yaptı. bazı insanlarda olabiliyor böyle şeyler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.