Benjamin Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2011 2008den beri gnoxis'teyim. Artık bu kullanıcı ismimi değiştirmek istiyorum. Sıkıldığım yada keyfi amaclı değil isteğim. mümkünse konuşacağım yetkili burdan yazarsa sevinirim teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Aslında sen yetkiliye gideceksin, yetkili sana gelmeyecek. Konsept böyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Nora ilgileniyordu galiba nick değişimiyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 http://www.gnoxis.com/nick-degisimi-37482.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 nora'ya özel mesaj at değiştirir ama en son benimkinide değiştirdiğinde toplu bir şekilde yapmıştı yani sen mesajını at kullanıcı adınla giremiyorsan istediğin isimle değişmiştir demek =) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 ben attım olursa sabrinanız olucam artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Epey istek gelmeye başladı duyuruyu takip edin bilgilendiricem hepinizi:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Teşekkür ederim Nora sabırsızlıkla bekliyorum_ruz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Duyuru alttaki linkte http://www.gnoxis.com/nick-degisimi-37482-2.html#post512493 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar