CyberNetic Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2011 Merhaba arkadaşlar size psi wheel videom'u göstermek istiyorum yorumları bekliyorum iyi sehirler Bu arada telefon sol elimde tutuyorum yanlış anlaşılmasın.. http://www.youtube.com/watch?v=L1TubcBfRvo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ManYah Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Başarılarının devamı dileğiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CyberNetic Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jdarc Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Tebrikler. Umarım daha da ilerletirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Başarıların devamını dilerim ve tebrik ederim arkadaşım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PKysfky Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 fanus yok hava akımı rahatca mudahale edebilir dikkat ! tabi bu yabamadiğin anlamina gelmiyo ama tam anlamiyla kanitladigin anlaminada gelmio arkadsim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodmoney Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 kavanoz yada camekan ıcınde yapabilme temennisiyle ve arkadaslar biraz gercekcı olalım bu hevesını kırmak için degıl camekan ıcınde yapabılmelısın yoksa gercektır dıyemeyız yalandır da dıyemeyız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahura Mazda Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Elinin girdiği şekille hava akimiyla olablir fanus içinde denemen daha iyi şüpheleri kaldirir başarilarin devamini dlerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RevanChista Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 İyi akşamlar. Direk konuya gireceğim. Siz her tarafı kapatsanız bile etrafınızda mutlaka bir hava akımı vardır. Kağıdın bir tarafını elinizle kapatarak istemeyerek o akıma yön verirsiniz. Ve bu da ister istemez kağıdı hareket ettirir. Önerim şu. Fanus. Bir fanusu kağıdın üstüne kapatın. Dışarıyla hiçbir şekilde ilişki olmasın. Veya benim 5-6 sene önceleri yaptığım gibi kalemi hareket ettirerek başlayabilirsiniz. Ama ağır olur sanırım biraz. Ve çalışmalarınızı öncesi biraz limon yiyin. Limonun içinde beyni uyaran antioksidanlar bulunur. Ve en önemlisi. İnanın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.