lanx Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2011 http://www.fullfilmizle.org/wp-content/uploads/2011/09/er.jpg Filmin orjinal adı: Grave Encounters Yapım: 2011 ~ Kanada Tür: Gerilim , Korku Oyuncular: Arthur Corber , Ashleigh Gryzko , Ben Wilkinson , Bob Rathie , Juan Riedinger Yönetmen: The Vicious Brothers Senaryo: The Vicious BrothersYapımcı: Shawn Angelski , Michael Karlin Filmin Konusu: Grave Encounters adlı televizyon programı çekiminde yapımcılar beklenmedik olaylarla karşılaşırlar. Sean Rogerson ve Juan Riedinger gizemli olaylar karşında çaresiz kalmıştır. Arkadaşlar paranormal konuları ele alıyor bir grubun hayalet vs. gibi şeylerin varlığına herkesi inandırmak adına yaptıkları bir film. El kamerası ile çekilmiş o yüzden sonunu getirmek biraz sabır gerektirebiliyor. p.s. forumda paranormal olaylarda "terkedilmiş hastahanede çekilen görüntüler" diye bir başlık vardı, bu filmde o hastahaneyi de ele almışlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Paranormal aktiviteyi izlerken sıkıntıdan ölüyodum. Buda onun gibi bişey sanırım.Moda oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paranormal aktiviteyi izlerken sıkıntıdan ölüyodum. Buda onun gibi bişey sanırım.Moda oldu Aynen..bu da el kamerasıyla çekilmiş zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 bu gün seyretmeyi düşünüyordum . teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Sonunu getiremedim... Ödümü koparmak için uğraşan filmlerden hoşlanmıyorum ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 şimdi izlicem ama tırsağım zaten hadi bakalım nasılmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Hıtman ve 300 Spartalıdan sonra bir el atarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lanx Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Hıtman ve 300 Spartalıdan sonra bir el atarım çok geriden geliyorsun MikroNova Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 fena değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 zaman kaybından başka birşey değil .. keşke el kamerası safsatası yerine normal bir 3. sınıf film yapsalarmış daha etkili olurdu . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 çok geriden geliyorsun MikroNova Efsane filmler bunlar. Tekrar etmenin bir zararı olmaz. Hatta gerekli. ruhlar bölgesini şiddetle hala önermekteyim gayet iyi. İndiction muydu neydi O mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 izlemiştim bunu hatırladım şimdi görünce. bence hiç iyi olmamış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.