ciwan Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2011 merhabalar farkına varamnadığım bu panaromal dünya ile ilgili bir kaç sorum olucak ben 30 yaşında bvir genç olaqrak 6. hissimden astral seyahatten haberim yoktu ve zihinsel saldırılar yüzünden olur olmadık pis düşüncelere bürünüyorum yaptıklatrımdan utanıyorum tabikide ama beni buna zorlayan insanların var olmasından ötürüdür sizlere sormak istediğim zihinsel saldırıyı nasıl önleyebilirim bana yardımcı olursanız çok sevi,nirim kitap mokumakda zorluk çekiyorum. acayip sıkıntılı hislere bürünüyorum koruma kalkanını nasıl aktif edeceğim konusunda bilgi verirmişsiniz lütfen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Remondee Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Bu onu işinize yarayabilir: http://www.gnoxis.com/psisik-koruma-alevi-45407.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 ''Zihinsel saldırı'' olarak mı adlandırıyorsunuz bunu? Sadece etki altında kalıyorsunuz insanların söylediklerinden hepsi bu. 30 yaşında biri olarakta etki altında kalmamanız gerektiğini biliyorsunuzdur zaten, kendi aklınız fikriniz var sonuçta kullanın. pis düşünceleri kafanızdan atmanız, odaklanabilmeniz, sıkıntıdan uzaklaşmanız içinde.. düşüncelerinizi izleyin. O pis düşüncelerin sahibi siz değilsiniz aslında İzledikçe onlardan uzaklaşcaksınız ve asıl sizi bulcaksınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ciwan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 güzel diyorsunuz farkındayım bunların ama bana neden söylemediler bunu onu anlayamıyorum. bir sorunum daha var zihnimde sol gözüme yansıyan iki göz var ve kafasında siyah kep ve beyaz elbiseli birini görüyorum hep sokakta dolaşırken insanlara bakıyorum hep kendimi yada sevdiğim kızı yada babam ın yüzünü görüyorum insanların yüzünde . rahatsız olmuyorum alıştım artık. ama bunun ne olduğunu ve kimin tarafından yapıldığını öğrenmek istiyorum bilginiz varsa lütfen yardımcı olun . çakralara inanamadım gerçekten ve nasıl korunacağım hakkında bir bilgim yok başmelek mikail beni koruyu aleviyle sar diyorum hep artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Farkındaysanız zaten birinin söylemesine gerek var mı? Sevdiğiniz birilerini sokakta ki insanların yerine koyuyorsunuzdur ve öyle görüyorsunuzdur diye düşünüyorum bunla ilgili çok bir şey diyemem yaşıyan sizsiniz sonuçta. Korunmak istiyorsanız dini inancınızı bilmiyorum ama dualara, Tanrıya sığının. En güzel korunma bu olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ciwan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 dualar hakkında doğru düzgün bir bilgim yok eyuzi besmele sanırım onu biliyorum. bana yardımcı olabileceğini düşündüğünüz bir dua yada bir kaç dua akşam yatarken sabah kalkarken gün içinde okumam gereken dualar varsa önerinizi almak isterim. ve kız arkadaşımın sesini kulağımda duyuyorum senelerdir görüşmememize rağmen duyuyorum ne yapmam gerektiğini bilmediğim için burdayım görsem duysam ne farkeder bilinçsiz olduğumu sizde görüyorsunuz. bana korunmam için sadece başmelek mikail yeterlimi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ciwan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 tabikide doktora baş vurdum ve ben ilaçda kullanıyorum sadece ağır depresyondayım. ve etrafımdaki insanlarında beni karalamak için elinden geleni yaptığınında farkındayım suçlu aramıyorum ona bakarsanıoz benim kendime değermeyişimde bir suç bana doktorum meditasyonu yasakladı ve ailem bu kızı istemiyor bana her nekadar istiyoruz deselerde akıllarında ve yaptıkları oyunların farkındayım kıza yapmadıklarını bırakmadılar ikimizin ayrılması için elinden geleni yaptılar ve bu sorun beni derinden etkiledi insanlara güvenemiyorum artık göz bağı olduğunu düşünüyorum . sizce eksik kalan bir yanım varmı artık gözlerim açıldı bence hastalık değil bu burda bişiler dönüyor ???? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Ayet-el Kürsi okuyun sürekli. Size duyuyormuşsunuz gibi geliyordur ya her olayı da parapsikolojik şeylere bağlamamak lazım diye düşünüyorum. Kendi içinizde takıntı yapmışsınızdır farkında olmadan, psikolojiktir. Duaları eksik etmeyin ve size bir kitap önerim olacak, yardımı olacağını düşünüyorum size. ( Eckhart Tolle - Var olmanın gücü ) İyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ciwan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 öyle diyorsunuzda mesleğimi oturtamadım daha kendimi bu konuda geliştirdikten sonra kıza gel diyebilirim gönlü razı olsa çalışmak benim için problem değil elimden geleni yaparım onun güzel yüreğine sevgimi aşılayacak kadar güçlü bile değilim bana engel olan insanlar yüzünden yaşamım ne biliyormusunuz kukla değilim belki ama çelme atsan düşecek biriydim fiziksel rahatsızlığım yüzünden ameliyat olduğum gün benim hayata dönüşümdü ve öylede oldu artık uyanabiliyorum uykumdan şimdi yaşam savaşımı versem yoksa buralardanmı gitsem bilemiyorum yok yıkkın bir zihnim var artık üzülmek bile beni yoruyor insanlara kızmıyorum artık cahilliklerini biliyorum ama şuna kızıyorum yeter artık bırakın da rahat bi nefes alim diyorum.anlamıyorlar örfler adetler insanlara kendilerini göstermelermidir nedir bilemiyorum nedir bu savaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Dediğim kitabı okuyun, sonra şu yukarda yazdığınız her şey anlamsız gelmeye başlayacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ciwan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 tamam bu akşam okumaya başlicam teşekkür ederim yardımlarınız için . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 ruhani mevzularda hiç bilginiz yoksa zihinsel saldırıya uğradığınızı nasıl anladınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 ruhani mevzularda hiç bilginiz yoksa zihinsel saldırıya uğradığınızı nasıl anladınız? Zihinsel saldırı diye adlandırdığı şey sadece etki altında kalmak..yanlış ifade kullanmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ciwan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 ruhani mevzularda hiç bilginiz yoksa zihinsel saldırıya uğradığınızı nasıl anladınız? burda olmamın nedeni bu konular hakkında bilgi almaktı inançsız olsan bile bazı gerçeklerden haberdar olmamamdan dolayı buradayım verilen cevaplar için teşekkür ederim kitabı okuyacağım beni yanlış anlamayın gerçekten bu yaşıma geldim ben böyle şeylere çok şaşırdım sanırım 1.5 yıldır bunların farkındayım ve adlandıramadım okuma isteğim oluyordu kinliydim hayata okudukça kinleniyordum birde başımıza böyle bir bela geldi diyordum kime kızim bu hayatımı sorumsuzluklarımla doldurdular insanın ailesi cahil olmasın ne diyeyim artık arkadaşlarımda öyleler haber vermediler sadece gösterdiler inanamadım ve beni deli diye adlandırdılar şimdi söyle bakalım kime inanim bana haber vermedikleri için kimleri suçlim yanlız ben varım buj dünyamda diğerleri geçiciymiş onu anladım evim artık bir otel yerine kullanicam yaşamımı sınırlayan insanların rahatsız edici bakışlarından tiskiniyorum artık kurtulmak için burdaydım birazdan da bir kitaba sığınıcam bakalım o bana doğru yolu göstericekmi hayat ne kötüymüş ne berbatmış aslında göremediğim beni gösterdi sevdiğim insan bana yardımcı oldu aslında bende dört dörtlük değilmişim ama biliyorum biri fişimi çekmeyene kjadar yaşama tutunacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 büyü yapılmış olabilir mi acaba? Çevrende bunu yapabilecek birileri var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ciwan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 büyü yapılmış olabilir mi acaba? Çevrende bunu yapabilecek birileri var mı? dostum büyüden şüpheleniyorum göz bağı diye bişi okudum maji olayıymış muska yaptırmayı düşünüyorum ama adam ortalarda yokmuş sevgi bağımıdır göz bağımıdır nedir bilmiyorum ama yapan kişinin haklı olduğuınju düşünüyorum. ve bu olay benim yararımamı zararımamı bilmiyorum. kurtulmak istiyorum yaşam gerçeklerle olmalı real olmalı zihnim meşgul olmamalı hayata sarılmam için o gözlere ihtiyacım var o sese biliyorum ama kolumj kanadım kırılıyor ses ve yüzünü görünce ne çok şey kaybetmişim hayatımda biliyormusun onu kaybettim kendi kişiliğimi yok ettim ben değilde başkasıymışım gibi şimdi ama artık farkındayım sıkıysa farkında olmamayayım gerçekleri sorgulamam ve inanamadığım kadar kötü biri halini almam beni hiç üzmedi ama korkuttu ben nelere ön ayak olmuşum yok olan hayatımı kazanmak için direnicem sözüm kendime sevgilimni evet ona ihtiyacım var ama o beni kabul edermi bilmiyorum yarım yamalak kalmışım kaybedecek birşeyim yok aslında sadece yeniden başlicakmı bu aşk ve sonu ölene kadar sürecek diye inanıyorum. aşırı derecede seviyorum özlüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 sen aşıksın o zaman ne diyeyim. sadece aşkın artık hastalık boyutuna ulaşmış.depresyona sürüklemişsin kendini. kafadan atıyorum sanabilirsin ama psikolojiyle ilgili çok şey okudum kitaplardan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ciwan Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.