Xian Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2011 Öncelikle söylemeliyim ki bu konuyu arkadaşımla beraber açıyorum. Arkadaşımın anlattığı şekilde yazıyorum, yardımcı olun lütfen. Sabaha karşı 4-5 gibi uyanıyorum, gece lambası yanarken birden sönüyor sonra tekrar uyuyorum gözlerimi açtığımda boyu uzun insan tipli, bana yarım metre uzaklıkta ama aynı odanın içinde birini görüyorum. Yüzünü tam olarak göremiyorum ancak biraz buruşuk gibi ve bir ifade var yüzünde ama dediğim gibi tam olarak göremiyorum.Rüya görmediğime eminim çünkü çığlık atıyorum annem ve babam odama geliyorlar. Daha önce yaşadım ama en son yaşadığımda karşımda 5 dk filan gördüm. Sonra o korkuyla uyumaya çalışırken ( olayın 1-2 dk sonrası) ezan sesi duyuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 sabah ezanından birkaç dakika öncesi tam olarak şafak vaktidir. Güneş doğarken namaz kılınmadığı için güneş doğduktan sonra sabah ezanı okunur. Şafak vakti oldukça tehlikeli bir zamandır. Tam geçişlerin olduğu ve bedensizlerin tesirlerinin etki ettiği saatlerden biridir. Çeşitli şekilllerde önce kendine sonra evine defetme ve korunma çalışması yaparsa (ki bu konuda oldukça bilgi var sitede) sanıyorum ki, bu olaylar tekrarlamaz. Yine de genel anlamda söylüyorum bir varlık rahatsız ediyorsa sizi muhakkak bir sebebi vardır. Hiçbir varlık nedensiz size dadanmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Şafak vaktinin tehlikesi ya da varlıkların geçişi ile ilgili konu varsa link verebilir misiniz?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2011 bu konuyla ilgili bir link var mı bilmiyorum. şafak vakti özellikle deneyimlerime dayanarak öncelikle keşfettiğimiz, daha sonra bazı eski kitaplarda ara not olarak araştırdığımız bir zaman dilimi. zaten o süreç önemli değil önemli olan korunma çalışmalarını sitede araştırmanız. yine de denk gelirsem eklerim link. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.