druidism Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2011 Selam değerli arkadaşlar, Ben forumda yeni sayılırım size bir ruya'mı anlatmak istiyorum Her gece olduğu gibi uyumaya gittim ve uyudum saat tahminime göre 3-4 arası birşeydi o gece ruya gördüm kabus dersem aslında daha doğru olur ben odamda geziniyordum ve bir an gözüme çarptı kendimi izliyormuşum uyuduğumu uzandığımı öyle ölü gibi duruyordum kendimi izlerken birden korku hissi kapladı her tarafımı hem izliyorum hem de uzanmış ben olarak acı çekiyorum vücudum kıpırdamıyor gözlerimi açtım yerimden kıpırdayamıyorum göğsümü yukarıya doğru kımıldatmaya çalışıyorum hiç bir şey olmuyor ruya içinde ruya görüyormuşum. sonra birden ayağı kalktım etrafıma baktım sonra ardından tekrar rüyadan uyandım çok kötüydü ter içinde kalmıştım kalbim hiç olmadığı kadar hızlı çalışıyordu... Ve 1 hafta önce kadar bir ruya daha, Arkadaşımın başına kötü birşey gelmişti ben gece rüyamda olayı ben yaşadım belki inanmayacaksınız ama saatler çok uyuşuyor 3 te kalktım birden bire nedensiz birşey düşünemiyordum sadece kalktım nefes almaya çalışıyorum tabi oda arkadaşım bana baktı ne oldu dedi ... Ben zaten ne olduğunu bilmiyordum.. Uykum yok dedim sonra uyumaya çalıştım tekrar, Sabah kalktığım arkadaşlarımdan birisi bana mesaj gönderdi bana olayı anlattı rüyamla aynı... Sizce yaşadığım şeyler normal mi geceleri bazen korkuyla uyanıyorum birilerini yanımda hissediyorum!? Bu konuda bir şeyler söylerseniz sevinirim. Başka şeyler de var anlatmaya çalışacam sonra... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 İlk başıma geldiğinde bende cok korkmuştum lakin araştırınca bunun adına rüya felci bilinen adıyla karabasan deniyormuş arkadaşım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
druidism Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Sıkça yaşadın mı? Normal birşey mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Yok ben bir kez yaşadım tekrar yaşamak istemem kötü bişey bir ara öldüğümü hatta afartıp sabah ölümü bulacaklarını bile düşündüm psikolojim bozuldu gece:) normal bişey mi söyle izah edeyim nasıl yattıgınla alakalı uykun yoksa ve kendini uyumaya zorladığın zaman olabiliyor birde cok düşünceliysen uyku ile uyanıklık arasında kaldığında oluyor arkadaşım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 olası nedenler;stres,aç yatmak,kullandıgın uyku getirici ilaçlar,ortam değişiklikleri,gün içerisinde yaptıgın şekerlemeler...uykunun bölümleri vardır rem kısmına çıktıgın zaman yada çıkacağın zamana yakın gerçekleşir genelde,kasılmalar,hareket edememe,sesini çıkarama gibi durumlarla karşılaşırsın,halüsilasyonlar görmene de sebep olabilir..genelde 1 kaç dakika yada daha az sürer,her insanın başına en az bir kez gelebilir..yada gelmeyebilir.. ama normal birsey,korkulacak birsey yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
druidism Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 İstisna durumlar bir kenara ben en fazla 8 saat uyurum. Aç yatmam gece yemek yerim alışkanlık işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.