tugba Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2007 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 vay be süper ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 güzelmiş :rofl::rofl: bi karadenizli bunu görse oturup aglardı heralde :rofl::rofl::rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 helal olsun ne güzel yapmislar. ben olsam bi dakka ugrasmazdim ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Bu tip şeylerle uğraşan birçok kişinin alkına gelmeyen bir malzemedir mısır yaprağı Ama görüldüğü gibi çok hoş sonuçlar veeriyor. Üstelik bu kadar iyi kullanıldığını ilk defa görüyorum. Çok güzel gerçekten. Ellerine sağlık tugba:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 bana vudu bebeklerini hatırlattı :rofl: evet güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 çok ince emek isteyen işler ve gerçekten de ilginç ürünler... paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 tşk ler ..cok guzeller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 lezzetli olmus, icimden isirmak geldi o bebekleri (ben isirsam bozulurlar mi acaba?? ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 tabi bozulurlar dedim ya sanat işte her alanda kendini gösteriyor benimde çok hoşuma gittii ugraşmakta isterdim yani böyle bir sanatla begendinize sevindim arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 çok güzel eline sağlık... yapanlarda kesinlikle yetenekli insanlarmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 cokl guzel seyler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 hepsi çok güzel olmuş sondan ikinci en çok hoşuma gitti valla yapana helal olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.