AurorA Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2011 Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Biyografi, Dram, Gençlik, Müzikal, Psikolojik Yönetmen: Floria Sigismondi Oyuncular: Kristen Stewart, Dakota Fanning, Scout Taylor-Compton, Michael Shannon, Johnny Lewis, Stella Maeve, Alia Shawkat, Hannah Marks, Alessandra Torresani, Brett Cullen, Tatum O'neal, Danielle Riley Keough, Adam Silver, Cody Kennedy, Jill Andre, Lisa Long, Keir O'donnell, Riley Keough, Shammy Dee, Tiffany Turner, Alejandro Patino, Brendan Sexton III, Daniel D. Lee, Darrian Smith, Dylan Saccoccio, Hope Angelica James, Retson Ross, Robert Romanus, Tig Notaro Senaryo: Sigismondi Senaryo (Kitap): Cherie Currie Yapımcı: Joan Jett, Art Linson, Kenny Laguna, John Linson, William Pohlad Görüntü Yönetmeni: Benoît Debie Müzik: Lillian Berlin Filmin Websitesi: therunaways.com Film,The Runaways'in hikayesini anlatıyor... Şu an izliyorum. Oldukça keyifli bir film... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Ne çabuk büyüdü ya Dakota Fanning Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2011 Filmde epey büyüdüğü anlaşılıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Bende dün gece izledim gayet güzel bir filmdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.