CihanBora Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2011 Gülmekten yaş geldi gözlerimden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 :rofl:Paylaşım için çok teşekkürler.Birde bunun fetoşlu olanı vardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CihanBora Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 sen sagol bulursam atarım onu da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Nedir bu ya Adam ağlarken öldüm gülmekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CihanBora Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 çok fena ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 ahahahahahah bunlar oyun zaten ya adamın ağlıyor gibi bir hali var mı sizce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CihanBora Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 yok zaten yapılan remix kopardı benı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 o ayrı zaten yaa gülerken ağladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komple1 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 [video=youtube;kHlP2XU-b2I]http://www.youtube.com/watch?v=kHlP2XU-b2I Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ParaNor Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Hahahaha güldüm vallahi baya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Kadının döneceği varsa da vazgeçmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Berbat bi dön şekli ıııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 döneceği varsa da dönmeyebilir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 ahahahhah bu harika olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 serpentine ağlıyorum şuanda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=B3tubn_jaZ4 evet evet katılıyorum en güzeli bu Motörhead & Nerdesinn Cover hahahahha:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.