perhaps Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2011 Öncelikle konuya gelen her tür yorum ve eleştiri için çok teşekkürler.Konumun özeti şu ki ; Psişik olarak etrafındakileri algılayan ve parapsikolojiyle içiçe olan birisini düşünelim ve bu insanın büyük bir şok yaşadığını ve hatta travmatik bir olay yaşadığını göz önünde bulunduralım. Bu travmadan sonra aşırı duyarlı olduğu içinmi bu kişi paranormal varlıkları ruhları daha iyi algılayıp onları sezimler yoksa bu aşırı duyarlı olmak değilde paranormal varlıkları ruhların sezilmesi hatta iletişime geçilmesi farklı birşeyimi ifade eder? (biraz karışık olduysa affola ) not;konumu silmeyin ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Hayır . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Neye hayır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 anlayamadım sormak istediğini... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Filmlerdeki gibi kriz geçiren kişilerin birden ultimate power kazanmasına hayır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 İnsan vücudu n'olursa olsun fiziki mümkün olmadığı şeyleri asla gerçekleştiremez. Bir yerinden ateş çıkartmak gibi. Zihinsel mümkün ama... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Sorunu daha anlaşılabilir bir biçimde sorabilir misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Travma yada şok duyguları etkiler duyuları değil . Ve bu pozitif yönde olmaz . pek anlamadım aslında ne sorduğunu yani anladığım kısım bu :=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Ah pardon çok devrik olmuş sanırım o yüzden kimse anlamamış () Bi kaç konuda denk gelmiştim duygularımızın enerjilerinin yüksekliğinden dolayı diğer varlıkların boyutuna daha çok yaklaşıyormuşuz .Ve eğerki sevinç yada üzüntü bizi onlara yakınlaştırıyorsa travmatik bir olay yada şok neden daha çok yaklaştırmasın?(diye düşünüyorum ve bununla ilgili yorum istiyorum) ve psişik güçler olarak algılamayın bunu diğer varlıklarla (örn;ruhlarla)iletişimin daha fazla olması ve hatta travmadan önceye nazaran daha duyarlı olmaktan söz ediyorum (nolur anlayın ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.