bilgehans Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2011 Ben 3 senedir bu tür olaylari (parapsikolojk olaylar) daha yakindan arastirmaya basladim.. Sürekli astral seyahat ile ilgili bilgiler var mesela nasil yapilir, asamalari, seyahat sirasinda karsilasilma ihtimali olan seyler.. Ama aklima su soru geldi belki saçma bulacaksiniz:ermm: ama sorum su " belli bir mekani mesela evi astral seyahat yapanlardan nasil koruyabiliriz yani nasil onlarin girmesini engelleyebiliriz?" Boyle bir sey varmi?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Böyle Bişe Olduğunu Duymuştum Olablırmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 astral seyahate çıkan varlığın ruh olduğunu varsayarsak ruhları uzaklaştırmak için yapılan büyüler işe yarayabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Astral seyahate ruh çıkmaz, astral beden çıkar. Hayır bu tarz bir koruma durumu da yoktur, evinizi biliyorsa sizi biliyorsa gelebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Astral Seyahat yaptığımız beden "ruh" değildir. Astral beden olarak geçer. Bildiğiniz yerlere gidilebilir. Meksika'daki bir eve rastgele gidemezsin. Korunmak için bir yöntem bilmiyorum ama muhtemelen yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Evet görmediğiniz bir yere gidemezsiniz resmini falan görmeniz lazım en azından ki projekte edebilesiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Evet Ben de görmüştüm böyle bir soru cevabı ise kuran eğer evine kuran veya ayetel kursi asarsan veya bir ye koyarsan giremiyolar bunu duydum benim bildiğim bu kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Ne siz bunun astral beden olduğunu ispat edebilirsiniz , ne de ben bunun ruh olduğunu ispat edebilirim. Bu yüzden yazdıklarınızın sonuna kendi fikirleriniz olduğunu belirtin de milleti etki altına almayın. Sorun çok enteresan ve bir o kadar da hoşuma gitti lakin bu soruna tecrübe etmeden verilen her cevap teoriden öteye geçmez.Kaynakları bir araştıralım bakalım deneyimleyen güvenilir biri olmuş mu ? Lakin mantıken düşündüğümde nasıl ki diğer insanların evine girmemesi için kapını pencereni kilitliyor isen bu durumda da yapılacak bir şey muhakkak vardır. String Teorisini anlatan belgeselde boyutları anlatırken çok güzel bir benzetme kullanılmış ; Sinema perdesi iki boyutludur.Yukarı aşağı ve sağa sola. 3. boyuttaki kendi dünyamızda ise bu kaçma noktalarına ileri ve geri eklenir der. Bunun gibi göremediğimiz bir ekseni belki de kapatmamız gerek.Belki ne duaya ne de başka bir şeye gerek olmadan. Araştırmak gerek bunu. Ama aklıma şu geliyor her ne kadar gereksiz derecede zor ve bir o kadar tehlikeli olsa da , tutsak edilen yani himayeniz altına aldığınız bir varlık siz göremeseniz de o kişiyi göreceğinden en azından size geldiğini haber verebilir. Hz. - Kral Süleyman'ın olayları gibi.... evet bu bana daha mantıklı geldi. Fakat bunu yapmak da yazıldığı kadar kolay ve basit bir şey değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Bu kesinlikle mümkün. Zİra iki kere bunu arkadaşlarla deneyimledik. Birinci vakada kız, arkadaşın evine girmeye çalışıyor astralle, bir anda ışıklı bir varlık astraldeki kızı alıp (adeta savurarak) bedenine geri yolluyor. Bu astral yapan kişiyi kovan varlığıan, arkadaşın rehber ruhu olduğunu biliyoruz. Kısacası rehber ruhlarınız-melekleriniz veya rehber varlıklarınız astral yapan bir kişiyi sizden uzaklaştırabiliyor. Onlardan bunu isteyebilirsiniz. İkinci vaka bana ait. Benim evime girmeye çalışan bir arkadaş hızla başka mekana çekiliyor (başka bir arkadaşının evine gitmiş), benim eve giremiyor yani... (İmajinasyonda sorun yok, ama buraya gelmeye çalıştığı anda başka mekanlara istemsiz itliyor) Üçüncü vakada okuduğum bir kitaptan. Düzenli olarak aurasını güçlendiren bir kişiye kız arkadaşı astral seyahatle yaklkaşmaya çalışıyor. Ama ona yaklaşamadan auranın katmanına aynı bir bariyer gibi çarpıyor. Ona dokunamıyor veya yaklaşamıyor. Üçüncü vakanın gerçekliğini bilmiyorum ama ilk iki vakada astral seyahatle girişi engelleyebildiğimizi keşfettik. Benim yaptığım genel bir ev koruma. Yıllık tekrarlanması gerekiyor hatta sitede paylaştım. Bu durumlarda ancak bir ruh sizin izin verdiğiniz ölçüde girebiliyor. Haliyle astral seyahat yapan kişiyide (ister astral bedenle gelsin ister ruhla ister bilinçle isterse vizyonla bilgi almaya çalışsın...) uzaklaştırabiliyor ve kendinizi bu tesirlerden koruyabiliyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Astral seyahat için yeteri kadar tecrübe sahibi olmuş iseniz daha önce orada olmanız şart değil . Resim yazı yada bunun gibi materyaller zihninize kazınmış imajınasyon için yeterli done mevcut ise problem yok . Ancak alis etkisini atlatmak zor olabilir ki bu da tecrübeyle orantılı . Gelelilim sorunuza , siriusun dediği gibi koruyucu varlıklar size bu konuda yardımcı olabilir . Bir kaç örnek de ben vermek istiyorum umarım işinize yarar . . Astral bedenin bulunduğu ortamda ilerleyebilmesı için şuurun zihinsel etkilerinden uzak olması gerekmektedir.Bu durumda ani korku yada heyecan yada benzer duyguları yaşaması projeksiyonun bitişi ile sonuçlanır . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Sirius atıyorum dediklerini yapmamış birinin evine girebilir miyiz? Bide kendimizin orada olduğunu belli edebilir miyiz? Nasıl ederiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Korumak istediğiniz bölgede korumak istediğiniz kişiyi rahatsız edecek bir kelimeyi mantra olarak kullanmak en etkili yöntemdir . Çünkü titreşimin astral alemde yansıması o kişiye ani duygu değişimine geçirip projeksiyonun bitimiyle sonuçlanır . Koruyucu sığiller kullanabilirsiniz . Tabi bu varlık çalışmaları yapan kişiler için geçerli . Maddesel döngü ile koruyacaginiz bölgeyi yok etmeniz de mümkün .Astral bedenin girmek istediği bölgeye yazacağınız enerji ile o bölgeyi tamamen kapatır ve astral bedenin orayı görmemesini sağlayabilirsiniz . Burada mantık tamamen alis etkisinin artması ile oluşur . Bölgeye çizeceğiniz bir siğil ve siğilin sahibi varlık taraf'ndan sahiplendirilebilir . Bu yöntem için tecrübenizi gözden geçirin tabi . Kullanacağınız kelime ile astral bedenin rahatsız olacağı titreşimler yayarak o bölgeye yaklaştığında şuurun açılmasını da sağlayabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Astral alemden fiziki aleme etki etmek imkansız olmamak ile birlikte pek mümkün değil. Bunları yapmamış birinin evine gitmek için ise önce alis etkisinden kurtulmanız gerekiyor . Ayrica kişinin bulunduğu evin bundan yıllar önceki halini de görebilirsiniz karsinızda. Fiziki evrende yaydığı enerji ve titreşim astral alemde ki yansıması olur bu durumda tam da şu anki halini göreceksiniz diye kesin bir kanıya kimse varamaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Çok kazık bir şey bu astral:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yanlış bilgilendirmek istemem kimseyi yorumları okuyunca öyle gibi görünüyor..Ben korunamayacağını çok uzun süredir astral yapan ve astral eğitimi veren birinden öğrenmiştim. Kendi kendime yok korunamaz diye bir şey çıkarmadım ortaya yani bunu belirtmek isterim. Ama madem mümkün diyorsunuz, o zaman araştırırım bende, teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Ben soruya kendi kullandığım bir yöntemle cevap vermek istiyorum .Yöntem tamamen imajinasyonla ve bu imajinasyona enerji yüklemekle ilgili. Yöntem ise şöyle : İlk önce evinizin merkezinde daima aklınızda kalabilecek şekilde( yani hatılamaya çalışmayacağınız birşey olmalı) bir cisim,hayvan,şekil,karakter imajine edin. Sonrasında ise o kaynaktan evinizin tabanına ve tavanına bir kordon ile bağlı oldugunu imajine edeceğiz. Kordonlardan evinizin her duvarına penceresine kapısına yani her noktasına sizin istediğiniz ölçüde ( yani ruhlardan astral yolcularından, istemediğiniz varlıklardan hatta enerjiyi istemediğiniz insanları uzak tutacak şekilde de yükleyebilirsiniz) yayılıp her yeri kapladıgını imajine edin. Enerji tüm açılları kapatıyor ve enerjiye izin vermediğiniz sürece içeri girmesini önlüyor. Bunu bu şekilde imajine edin. Burada dikkat edeceğimiz noktaya geldik bu kaynaktaki enerjiyi yenilemek. Kaynağa enerjiyi kendi auranızdan ve enerjinizden yüklemeyeceksiniz. İmajinasyon sırasında gücüne inanıp hissdebildiğiniz herhangi bir şeye bağlıyorsunuz. Enerji tamamen oradan akıyor. Sizin yapmanız gereken sadece kontrol etmek. Olay bundan ibaret. Bu benim kendimce geliştirdiğim birşeydi doğruluğunu yanlışlığını benden daha bilgili ve tecrübeli olan modaratörlerimiz arkadaslarımız söyleyecektir. Umarım ayrdımı dokunur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Ben soruya kendi kullandığım bir yöntemle cevap vermek istiyorum .Yöntem tamamen imajinasyonla ve bu imajinasyona enerji yüklemekle ilgili. Yöntem ise şöyle : İlk önce evinizin merkezinde daima aklınızda kalabilecek şekilde( yani hatılamaya çalışmayacağınız birşey olmalı) bir cisim,hayvan,şekil,karakter imajine edin. Sonrasında ise o kaynaktan evinizin tabanına ve tavanına bir kordon ile bağlı oldugunu imajine edeceğiz. Kordonlardan evinizin her duvarına penceresine kapısına yani her noktasına sizin istediğiniz ölçüde ( yani ruhlardan astral yolcularından, istemediğiniz varlıklardan hatta enerjiyi istemediğiniz insanları uzak tutacak şekilde de yükleyebilirsiniz) yayılıp her yeri kapladıgını imajine edin. Enerji tüm açılları kapatıyor ve enerjiye izin vermediğiniz sürece içeri girmesini önlüyor. Bunu bu şekilde imajine edin. Burada dikkat edeceğimiz noktaya geldik bu kaynaktaki enerjiyi yenilemek. Kaynağa enerjiyi kendi auranızdan ve enerjinizden yüklemeyeceksiniz. İmajinasyon sırasında gücüne inanıp hissdebildiğiniz herhangi bir şeye bağlıyorsunuz. Enerji tamamen oradan akıyor. Sizin yapmanız gereken sadece kontrol etmek. Olay bundan ibaret. Bu benim kendimce geliştirdiğim birşeydi doğruluğunu yanlışlığını benden daha bilgili ve tecrübeli olan modaratörlerimiz arkadaslarımız söyleyecektir. Umarım ayrdımı dokunur.. hemen hemen tüm yöntemler birbirine benziyor yapılış şekli farklı olsada sen sonuca ulaşabiliyorsan doğruluğunu tartışmak da haddimiz değil teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Sonuca ulaştım ama sadece bununla değil evimde koruma keseleri çeşitli yağlarda var. Ama en büyük etkenin bu yöntem olduguna inanmaktayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeePower Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Benimde Merak Ettiğim İnsanlardan Korunmak Yani Astral Deyken Hırsız Eve Pencereyi Açıp Giriyor O Tür Birşey ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgehans Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2011 Verdiginiz bilgiler için sagolun. Hepsini tekrar tekrar okuyup bi sonuca varmak için ugrasicam . Yardiminiz için sagolun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.