Qetesh Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2011 (düzenlendi) http://youtu.be/LrOyzM0Zv6Q Nisan 16, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Altına da videonun linkini koyar mısın rica etsem, izleyemiyorum da buradan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Video bölümü eklediğim zaman bozuk açıyordu görüntü vermiyordu bende onunla uğraşıyordum ...Şimdi izlenebilir durumda! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 ben çok fazla insanım... :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Beni eziyolar eziyolar eziyooLaRRRR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.