mescalin Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2007 Merhabalar; İlk duyurum profiller hakkında, artık üyelerimiz daha özgün profillere sahip olabilirler. ( farklı renkler, arka plan vs. Detaylı açıklama daha sonra yapılacaktır. ) Ayrıca üyelerimizin profillerine ulaşmak artık çok rahat.. www.gnoxis.com/mescalin www.gnoxis.com/nora www.gnoxis.com/cruelty gibi direk nickiniz ile profilinize veya arkadaşlarınızın profillerine ulaşabilirsiniz.. Profiller geliştirilmeye devam ediyor yakında dileyenler gnoxis üzerinde blog tutabilecekler. Diğer bir duyuru ise artık gnoxis yeni üyeliklerde 16yaş sınırı aramaktadır. Gerçek olmayan yaş bildirimleri ile aşılabilse bile yinede sınır koymayı uygun gördük. Herkese iyi forumlamalar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Süpersin mess. Emeğine sağlık..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 güzel bi calısma.. ama forum yaş sınırı 16 cok degilmi..? cogu forumda bu sınır 13 mesela.. blog tutulması için yapılan calısmanın bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum.. teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Yaş sınırı konusunda ben de aslında tam karar veremedim. Normalde senin de dediğin gibi normlade 13 bu sınır ama gnoxiste pek diğer forumlara benzemiyor.. Sizce sınır kaç olmalı ben ilk başta 15 olarak düşünmüştüm ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Yaş sınırı konusunda ben de aslında tam karar veremedim. Normalde senin de dediğin gibi normlade 13 bu sınır ama gnoxiste pek diğer forumlara benzemiyor.. Sizce sınır kaç olmalı ben ilk başta 15 olarak düşünmüştüm ? hımm bu dediginide düşünürsek yani gnoxis in diger forumlardan ayrıldıgını 14 - 15 derim ben.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 bence 18 iyi olur.sadece bir fikir tabii... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Ben 16 iyidir derim;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2007 bundan sonrası için 15-16 ideal olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Yaş konusu önüne geçilemez bir uygulama yani yanlış bilgi ile üye olunabilir... Boş yere sizleri uğraştırır sonra... Profil alanı konusunda da harikasın mescalin, ne diyim başka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Ben eski halinden de memnundum profillerin valla.Gene de eline sağlık ne diyeyim.Yaş sınırı da iyi düşünülmüş en azından gelip burda yok işte bu siteye her yaştan insan geliyor şunu nasıl yazarsınız bilmemne ahkam kesemezler biz uyarımızı yapıyoruz deriz.16 uygundur bu sınırlama için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihlamurcu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Ellerinize Sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.