Jump to content

Astral Seyahat Yöntemi - Deneyimlenmiş

sabrina

Önerilen Mesajlar

Bunu güvenilir bir kaynaktan öğrendim. :) baştan ekleyeyim.Gerçek bir cadıdan.

Senenin ilk fullmoon'unda vücudunuz güneye bakacak şekilde uzan.Sonra kafanı kuzeye çevir.Saat yönünün tersinde bir spiral imajine et.Bir süre sonra kalbin hızla çarpmaya başlayacak.Sakın korkma!Eğer korkarsan bunu ancak bir sonraki sene deneyebilirsin.Sonra spiralin kenarında onu çevreleyen bir kare gör.Sonra bunların ortasına bir artı işareti koy.Spiral dönmeye devam etsin.Bir süre sonra vücudun aşırı derecede ısınmaya başlayacak.Sonra çekildiğini hissedeceksin.Bir süre sonra çıktığında kendi bedenini göreceksin.

Ama sakın odadan çıkma.Eğer çıkarsan kaybolursun !

Kendi kelimelerimle ekledim ama bunu anlattı bana. :) Bir sır olup olmadığını sordum.Olmadığını öğrenince sizinle paylaştım.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Normal tekniklerden çok farklı gözüküyor ilginçmiş teşekkürler, Cadılar Astral Seyahat konusunda teknikten kullanım amacına kadar normal yöntemler ve kullanım amaçlarından farklılar anlaşılan, aynı şey gibi ismini unuttum forumda vardı Şamanların uyguladığı yer altı yolculuğumuydu neydi bir davul ile trans olunarak gezintiye çıkılıyordu bir nevi Astral Seyahat deniyordu. Cadıların yöntemlerini ve kullanım amaçlarını merak etmişimdir hep, bu konuda Sirius'un yorumu nasıl olur çok merak ediyorum umarım görür bu yorumu. :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

senenin ilk dolunayı dedi..ve levitasyon dedi.Dha sonra türkçe astral seyahatti galiba dedi.Yine de ilk levitasyon dendiği için öyle yazdım.

hatta böyle şeylerin internete düşmesinden baya rahatsız kendisi ama paylaştım.

hata ettimse affola.yorum yapamayacaksanız da bir daha böyle şeyleri paylaşmam olur biter arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dun gece okuduktan sonra bir deniyeyim dedim cidden etkilioluyor bedenimin uyustugunu hissederkarincalanir ve felc olurdu ama ilk kez dilimin dahi uyustugunu hissettim ve beni ani bir luside soktu bir anda o karanlik sekillendi bulaniktan net bir mekana goturdu bir andama amavim astral degildi lusid : ve hicbir teknik kesfettiklerimde dahil bu kadar hizli ve direk net sonuca goturmedi paylasim icin tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...