Jump to content

ölüm kokusu

mikail66

Önerilen Mesajlar

selam arkadaşlar.ben yeni üye oldum:DYıllar önce başıma gelmiş bi olayı anlatmak istiyorum ve yanlız olmadığımı düşünüyorum bu konuda.Rüyamda elime tavşan ayağı , yeşil yaprak, mavi ve yeşil renkte boncuklar verilmişti.Sabah uyandığımda elimin içinde baş parmagımdan serçe parmağıma kadar kahverengi bi yazı olduğunu gördüm üç gün boyunca bu yazı çıkmadı.Daha sonra kendiliğinden kayboldu. o günden sonra bi koku almaya başladım bu kokuyu ne zaman alsam biri vefaat ediyor yani ne nasıldır bilmiyorum ama bu kokuyu aldıktan kısa bir süre sonra ölüm haberi alıyorum adını ölüm kokusu olarak adlandırdım.Yanlız olduğumu düşündüğüm bi ara tv programı izlerken bi kadın canlı yayına baglandı ve benim anlattıklarımı yaşadığını adını da ölüm kokusu olarak adlandırdığını söyledi azda olsa içim rahatladı:Dumarım bi açıklaması vardır yada yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bazı olayları bazıları önceden görür , bazıları hisseder , bazıları işitir ve bazıları da ölüm gibi olayların kokusunu alır. Çok tanıdığım insan var kanser gibi hastalıkların daha teşhisi konmadan kişilerin kanser olduğunu söyleyenler. Yani bu bir yetenek. Rüyandaki olaya gelirsek biraz değişik olarak benzer şeyler kendim de yaşadım yaşayan başka insanlar da tanıdım. Yani öncelikle panik yapmanı gerektirecek bir durum yok olan olmuş. Seni rahatsız eden de yok.

Koku olayından rahatsız isen çakra açma çalışmaları yapmalısın.Çakraların koku ile ilgili olanı (hangisi hatırlamıyorum şimdi uzun zaman oldu bu çakra açma mevzusunu bırakalı) o çakranın tıkanmasından ve oradan enerji akışının sağlanamyıp birikmesinden de meydana gelebiliyor bu gibi durumlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

teşekkür ederim:Dben buna benzer birçok olay yaşıyorum rahatsız olduğum söylenemez bu konu hakkında ama rahatsız olduğum başka durumlar var.her ne kadar kendimi kapatmaya çalışsamda başarılı olamıyorum bir yerlerde eksiklik var ama çözemedim de..yanlız olmadığımı bilmek güzel bir duygu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kimisi de mezarlıklara girdiğinde değişik bir koku alırlar. Kimsenin duyamadığı kokular. Böyle birisi ile gittim mezarlığa ve kimi mezardan kötü kimi mezardan da iyi kokular aldığını söyledi. Bunu da kişinin iyi mi kötü mü olduğuna bağlıyorlar ama bilemiyorum. Araştırdık kötü koku gelen mezardaki şahıs da cidden pek sevilen biri değildi.

Normalde şu başlık ile birleştrilebilir bu konu ;

http://www.gnoxis.com/nedensiz-duyumsadigim-kokular-33080.html

ama bu başlık da iyi aramada kolaylık sağlar dursun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...