Jump to content

Sorun nedir kanaat getiremiyorum

uc89

Önerilen Mesajlar

Nerden ve nasıl başlıyacağımı bilmiyorum.Anlatmayı deniycem..

Bu olaylar taa çocukluğuma dayanıyor.Şu an yaşadığım ev yapılmadan önce hemen karşı binada yazları teyzemin evine tatile gelirdik.Neyse şu an oturduğumuz evin temeli kazılırken bir sürü insan kemikleri çıkmıştı.(Tabii o zamanlar ev alma olayı falan yoktu.)Bundan 7 sene sonra annem emekli olunca istanbuldan şu anki evimize taşındık.Taşındığımız ilk gün kuzenim saat gece 3-4 civarı çığlık atarak uyandı, ona ne olduğunu sordum.O da rüyasında beni yatağının ucunda dikilmiş bi şekilde siyah dumanla karışık bi halde gördüğünü söyledi. 2 yıl sonra abim yurt dışından geldiğinde ilk gece benim odamda kaldı.Sabah uyanınca rüyasında gözlerimin bulanık olduğunu benim onu yere yapıştırıp fısıltılı bişeyler söylediğimi anlattı.Bu olaydan 3yıl sonra liseye başladım ve okuldan bi arkadaş bizde kaldı oda gecenin ortasında çığlık çığlıya uyandı.Bana anlattığı rüyasında onu boğazını sıkıp tuhaf bi dilde dua gibi bişeyler fısıldadığımı söyledi.O olayın üstünden tam 5 yıl geçdiği halde hala üstümden atamadım ve hala kimseyi evime çağıramıyorum.Geceleri aynaya baktığımda kendimden korkuyorum.Acaba ben mi uğursuzum yoksa evmi uğursuz yada başka bişeymi var kanaat getiremedim.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..(not bu olayları kimseyle paylaşmadım.Odamda kalan kişilerin olaylardan haberleri yoktu.)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ailemden kuzenim le abim benim odamda kaldığı zaman kabus gördüler.Hayır bende sadece geceleri ufak bi tedirginlik oluyor onun dışında kabus görmüyorum.Abimde kuzenimde 1 gün sonra ayrı odaya geçtiklerinde hiç bi problem olmadı.Annemdende böyle bişey duymadım.Arkadaşıma gelirsek onunlada bidaha muhabbetimiz olmadı...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Huzura kavuşup kavuşmamakla alakası yok. Mezarlığın üzerine ev yapılırsa olur böyle şeyler. Benim de büyüdüğüm evin altında anlatlan meşhur yatır hikayelerinden vardı üç tane. Çıkarılamayınca zamanında ev üzerine yapılmış. Fark bizde kabus değil de direkt görünürlerdi. Hatta o derece ki Bulgaristandan gelen akrabalar bir daha gelmemek üzere kaçmışlardı. Adam su içmeye kalkıyor gece , yatağa döndüğünde amcam yatakta :) çığlıklarına uyanırdık gecenin bir yarısı ülkesine dönerdi. Bu sadece en basit olaylardan. Yani demem o ki altında mezar olduğu bariz belli olan yerlere ev yapılmasını doğru bulmuyorum.

Senin de yapacağın şey evi arındırmak. Bu şekilde bunlara bir dur diyebilirsin. Ama belli aralıklarla bunu tekrarlaman gerek. Bu aralığı ben sana söyliyemem çünkü ne derece etkili yapabileceğini bilmiyorum. Dediklerimi yap. Tekrar kabusler vs başladığında yine yap. Aradaki zamana bak ve o aralıklarla yapmaya devam et.

Hemen hemen her başlıkta anlattığım bir yöntemdir bu.

Hazır mevsim de uygun rahat temin edebileceğin doğal suya ihtiyacın var bir miktar. Bu doğal sudan kasıt da yağmur , kar veya kuyu suyu.

Bir de kaya tuzuna ihtiyacın var.Yanlış bilmiyorsam asma yapraklarını salamuraya yatırırken kullandıkları tuz olması lazım aklında canlansın gördüysen. Aktarlarda vardır ve çok ucuz bir şey.

Yani malzemeden yana sıkıntı yok.

Bu ikisini ayrı ayrı kutsaman gerek. Ya dua okursun ya da gezegenlerin enerjilerini yüklersin artık bu senin inancına kalmış bir şey.

Sonra aynı şekilde bunları karıştırırken de bir ritüel gerekli.

(Aşağıda bir link vericem belfalas güzel yazmış örnek ile nasıl yapılabileceğine dair )

daha sonra bu tuz-su karışımını ince bir fırça ile kapıların çerçevesi ve eşiğine dikrörtgeni tamamen arada boşluk kalmayacak şekilde ve camlara da aynı şekilde sürüyorsun.

Dilersen çam tütsüsü de yakabilirsin bu esnada.

Bu karışımı sürerken de çeşitli dualar , mantralar vsler okuyabilirsin.

Bu da örnek bir çalışma ;

http://www.gnoxis.com/temel-cadilik-dersleri-1-cember-acma-22130.html

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hocam bu kadar olayın üstüne atladığım kısmı anlatayım.şu an üstümüzde oturan allseimer hastası 78 yaşında hafız teyze var.beni balkondan görünce bana ecinni , ataşın evladı,uğursuz diyip duruyor bu olayda evle bağlantılı olabilir mi(niye takıldığımı sorarsanız onun taktığı yakıştırmalar yüzünden çocuklarlarla bi kaç sakin bana selam vermeyi bıraktı.).[Not:kadınla hiç sohbet etmişliğim yok.durduk yere 6 yıldır bana sarıyor].

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Belki hal ve hareketlerindendir yani kimse kimseden hoşlanmak zorunda değil ama dediğin gibi hastaymış :) Şimdi bulunduğun çevreyi ve seni incelemek lazım. Birbirinize zıtsanız bulunduğun çevre ile doğal karşılarım böyle şeyleri olabilir.Ama kadin ciddi hastaymış o alzaymırı geçmiş teyzeminki :) madem hafızmış sende de bişeyler görüp bunları diyorsa yardım etmesi lazım seni dışlamak yerine usül budur. O yüzden o kadını takma kafana. Diğer selamı kesenler de dediğim gibi bazı hareketlerin hoşlarına gitmemiştir bunlara takılma sen şimdilik.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...