mascote Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2011 Size evimde olan olaylarla ilgili ne yapmam gerektiğiyle ilgili danışmak istiyorum.Evde eşyalarım kayboluyordu fakat ben dağınık bir insanım diye üzerinde durmuyordum.Taki annem bugün gelip evde başına gelenlerle ilgili benle konuşana kadar.Evde anneminde eşyaları kayboluyor ya da yeri değişiyormuş.Mesela çok istediği konser bileti bir anda yok olup konsere saatler kala aynı yerinde ortaya çıkıyormuş.Benimse kaybolan hiç bir eşyam ortaya çıkmıyor.Annem evdeki negatif enerjilerin onun mutsuzluğunu istediğini söyledi.Ki bu da gerçek olabilir bu yaz hepimiz tatildeyken annem evde yanlız kaldığı dönem resmen delirdi.Telefonunu falan atıp bir anda ortadan kayboldu.En son istanbuldaki akrabalarımızın yanında ortaya çıktı.Ankaraya zorla geri döndüğünde de eve girmekten korkuyordu.Evde ne yaşadığını bize anlatmadı ama artık eminim ki evimizde bişiler var.Hatta çoğu gece 2.30 3.00 gibi koridorda birilerinin gezdiğini duyuyorum.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum , yardımcı olursanız çok sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Şu başlığa bak ; http://www.gnoxis.com/sorun-nedir-kanaat-getiremiyorum-45725.html Oradaki tavsiyenin aynısını sana da söylüyorum. Bunları yaşıyan çok kişi var. Nedenine girmiyorum çünkü herkes kendi inancına göre bir yorum getirebilir ama yorum senin durumunu düzeltmez. Arınma ritüelleri yapmalısın. Bu verdiğim linkteki yorumumu oku. Orada anlattığımı uygulayabilirsin. Bunun harici sitede başka yöntemler de var varlıklardan evi arındırmak için. Araştırarak bulabilirsin o konuları da. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 kaybolan eşyayı bulmanın çözümü varmı değer verdiğim 3 yüzük kayboldu evde bulamirem :wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 kaybolan eşyayı bulmanın çözümü varmı değer verdiğim 3 yüzük kayboldu evde bulamirem :wallbash: Buna cevabım birkaç haftayı bulabilir kitaplara bakmam lazım kim bilir neresinde ama her şey için bir çözüm var Sen sen de siteye bakın konu vardı kaybolan eşyayı bulmak hususunda hatırlıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Sanırım oda bu konu oluyor. Kayıp Eşyayı Geri Getirme Büyüsü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 bi kaç yöntem biliyorum ama etden uzak durmam lazım ama bu ara hep et yemek zorunda kalıyorum sözlerle olanı denemedim yarın sabah deneyecem umarım bulurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 bi kaç yöntem biliyorum ama etden uzak durmam lazım ama bu ara hep et yemek zorunda kalıyorum sözlerle olanı denemedim yarın sabah deneyecem umarım bulurum Eh be birader benim de diyeceklerim hep öyle etsiz sütsüz şeyler Kolay gelsin o zaman sana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Eh be birader benim de diyeceklerim hep öyle etsiz sütsüz şeyler Kolay gelsin o zaman sana. yöntemi paylaşırsan sevnirim diyete girecem çünkü yakında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.