Gwaine Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2011 Uzun süredir grimoireleri Türkçe’ye çeviriyorum. Açıkcası pek çoğunda pek akla yatkın olmayan yazılar gördüm. İlginizi çekebileceğini düşündüğüm için bu kitabı tanıtmak istedim. İçindeki uygulamalar daha çok karabüyü ağırlıklı hem bu tür şeylerin uygulanmasına(majinin kötüye kullanılmasına) karşı olduğum, hemde sitede karabüyü paylaşımı yasak olduğu için sadece kitaptaki başlıkları paylaşmaya karar verdim. Eğer kitap ilgilerinizi çekerse internette rahatça İngilizcesini bulabilirsiniz. Grimoirium Verum Ya da Gerçek Grimoire, En Doğru Süleyman Anahtarları Önsöz Birinci bölüm karakterlerin çeşitli planlarını içeriyor; ruhlar hangi güçlere sahiptir, bilakis şeytan çağrıları, bunları ne zaman yapmalı, her birinin güçleri ve onlardan neler getirmesini istemeli: ve herhangi bir rahatsızlık olmadan, hoşnut olmalarının sağlanması;aksi durumda yaratık hiçbir şey vermez.İlk bölüm Hava, Su, Ateş, yada bir infernus, Toprak Elemental ruhlarını çağırmak için gerekli araçları öğretir. İkinci bölümde Daemonların hem doğal hemde doğaüstü faaliyetlerinden bahsedilmiştir.Onlardan yararlanma şeklini bulacaksınız. Üçüncü bölümde kullanma şekli ile birlikte Çalışma Anahtarları vardır. Ama başlamadan önce, şunları bilmek gerekli: Üç güçlü vardır, Lucifer, Beelzebuth ve Astaroth. Karakterleri doğru şekilde ve saatte kazımalısınız.İnanın bana, tüm bunların sonuçları, unutulacak şeyler değil. BİRİNCİ KİTAP Daemonlerın Karakterleri Hakkında Anlaşmaların Doğası Türlü Ruhlar Ruhların Göründükleri Şekiller Aşağı Seviyedekiler İKİNCİ KİTAP ÜÇÜNCÜ KİTAP İnvokasyon Dua:Hazırlanış Majikal Bıçak Eşyaları Kutsama Kurban Bıçağı Tütsüleme&Asperging (Bu kelimeyi çok aramış olsamda ne manaya geldiğini bulamadım)Şekli Kullanılmamış Parşömen Dua Neşter Tuz Kutsama Taşların Duası Su Serpme Kutsal Su Serpme Parfümler Aromatik Parfüm Duası Sanat Kalemi Mürekkepli Boynuz Operatörün Hazırlığı Scirlin’in İnvokasyonu Lucifer İçin Kutsama Beelzebuth İçin Kutsama Astaroth İçin Kutsama Ruhu Azat etmek Aşağı Ruhlar İçin Kutsama Aşağı Ruhları Azat etmek Başka Kutsamalar Salamanderler’in Duası Pentacle ve Çalışma Şekli Yine Ruhları Azat etmek NADİR VE ŞAŞIRTICI MAJİKAL BİLGİLER Kehanette Kullanmak İçin, Solomon’un Aynasını Yapma Şekli Ruhun Görevden Alınması Uriel’in Sözü ile Kehanet Kutsama Yumurta ile Kehanet Hava Ruhlarını Görmek 3 Kızı yada 3 Adamı Odanıza Getirmek İçin, Yemekten Sonra Bir Kızı Size Getirmek İçin, Ancak O Namuslu Olabilir Kutsama Kendinizi Görünmez Kılmak Altın veya Gümüşe yada Şanlı El’e(Zaferin Eli diyede çevrilebilir) Sahip Olmak Uzak Mesafeler İçin Dizbağı Bir Kızı Çıplak Dans Ettirmek İçin Geçmiş ve Gelecekten Herhangi Bir Şey Görebilmek İçin Tırnak İçin(Düşmanlar İçin) SON Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Yanlış bilmiyorsam Asperging kelimesi latince asperges kelimesinden literatüre girmiş bir terim. serperek kutsama anlamına geliyor. Tabi bu kutsama kutsanmış su ile yapılıyor. Genelde tütsülemede olduğu gibi arındırma açısından ön işlemde yapılır. (Bİr de diğeri zaferin eli olarak bilinir genelde.) Teşekkürler paylaşım için =) Grimoirelerde ilginç bilgiler var ama bana kalırsa baz alınarak çalışılacak kitaplar değil. Kimisi çok fazla detayı var, kimisin de ki formüllerde fazla uçuk. Bazılarının formülleri denemekten vazgeçirmek için bu kadar zorlaştırıldığını tahmin ediyorum. Daha çok yolunuza göre tılsımlarından veya önemli spellerden yararlanılacak kitaplar. Formülleri ben kendi yoluma göre düzenlemeyi tercih ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.