sirius Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2011 Sevgili arkadaşlar, 21 Ekim Cuma günü 19.15-19.45 saatleri arasında her nerede olursanız olun lütfen bize katılın, ülkemiz ve dünyamız için yarım saat boyunca şifa enerjisi aktarımı yapın. Şifa Akımı’nın eşsiz gücünü ülkemize ve Dünyamıza hep birlikte BİR'in gücüyle demirleyelim. Bu yarımşar saatlik dilimlerde dileklerimiz ve niyetlerimiz arasına şunları ekleyelim lütfen: 1. Türkiye’nin barış dolu bir geleceği barındıran potansiyelinin devreye girmesini, 2. Bu süreçte karşılaşılabilecek tüm sorun ve çatışmaların ilahi destek ve yardımla barışçıl yollardan çözümlenmesi için gerekli farkındalığın ortaya çıkmasını, 3. Dünyadaki ve ülkemizdeki devlet büyüklerinin insan onuruna ve Ruh'a saygıyı odağına alan yaklaşımlar benimsemelerini, 4. Ülkemizde ve tüm dünya ülkelerinde barışçıl ve yapıcı sorun çözümünü hedefleyen, tüm insani ihtiyaçların giderilmesini hedefleyen yaklaşımların benimsenmesinin temel amaç olmasını ve kitlesel refaha odaklanılmasını, 5. Barışçıl yaklaşımları engelleyen tüm blokajların ve karanlığın güvenli biçimde ortadan kalkmasını, 6. Dünya’da ve ülkemizde barışın yaratılmasını, şefkat ve barış bilincinin doğmasını engelleyen, tüm dünyadaki yetkililerin ve yöneticilerin gözlerinde ve kalplerinde bulunan örtülerin ilahi gücün rehberliğinde kaldırılmasını, 7. Barışçıl seçimleri destekleyecek biçimde tüm ülke ve dünya yöneticilerinin/yetkililerinin yüreklerinin kolayca ve doğal olarak sevgiye açılmasını, 8. Dünyamızda yaşamakta olan tüm hayvanlara, bitkilere, minerallere ve tanıdığımız/tanımadığımız tüm yaşam formlarına sevgi ve saygıyla yaklaşılmasını, dileyelim ve niyet edelim. Sevgili ülkemizin ve sevgili gezegenimizin barış potansiyeline geçişini hep birlikte kutlayabildiğimiz için çok sevinçliyiz. Zen Terapisti Pınar Hanım'ın Notu; Rüyayı bitirmenin en iyi yolu uymamaktır. Bu nedenle, mediye ben de bir şey eklemek istiyorum. Tüm bunları yaparken, topraklama hattınızı parlak mor renk yapın, ve önce dişi enerjinizi yükseltin ve onu Dünyanın merkezine akıtın. Dünya'nın dişi enerjiye ihtiyacı var. Dişi enerji, Yaratıcının/kaynağın sevgisini taşır. Teşekkür ederim... Not: http://www.gnoxis.com/dunyayi-sifalandirmak-arindirmak-icin-toplu-meditasyon-lutfen-katilalim-39517.html Meditasyonu bu linkteki gibi yapabilirsin, tek fark olarak ışığı dünyaya değil Türkiye'ye yayıp türkiye'nin şifalanması için yukarıdaki niyetleri edelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2011 Çok iyi fikir kesinlikle katılmak gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2011 Barış için meditasyon yapmak ne acı verici oysa ki . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2011 Çok iyi fikir kesinlikle katılmak gerek oturduğumuz yerden (veya faceten) lanetlemekten çok daha iyi ve çözüme yönelik olduğu kesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Nedense son yıllarda türeyen Pınar Hanımlar, Nur Hanımlar vs. çok samimiyetsiz geliyor bana. O saatte müsait olsam belki katılırdım ama değildim malesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.