chris Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2009 Inis Mona Welcome to the land of questions Welcome to the isle of lore Where the veil came crumbling down There it all began, The germination Unveiling a cryptic door There it was revealed Hopes and aspirations Unclosing an enthralled door Escalate the sense Enhancing to join the dawn I close my eyes, inis mona And reminisce of those palmy days I moon o'er you, inis mona As long as i breathe I'll call you my home 20 years i have walked your barrows Years of emulous youth I followed the path of the wise There it all was sown The inspiration Removing the seven seals There it was revealed Enigma of freedom Unclosing an unseen door ------------------------------------------------------------------- Inis Mona sorular diyarına hoş geldiniz ilim adasına hoş geldiniz maskelerin parçalara ayrıldığı yere her şey orada başladı filizlenme gizli kapıyı ortaya çıkararak orada açığa çıktı umutlar ve tutkular büyülü kapıyı açarak duyguları kışkırt şafağa katılmak için yükselerek gözlerimi kapıyorum,inis mona ve o geçmiş günlerin hatıraları vaktimi seni düşünerek harcıyorum,inis mona nefes aldığım sürece sana evim diyeceğim 20 yıldır senin tepelerini yürüdüm gıpta edilen gençlik yılları aklın yolunu takip ettim oraya ekildi esinlenme yedi mührü silerek orada açığa çıktı özgürlüğün gizemi görünmeyen bir kapıyı açarak 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Vayy çok hoşuma gitti sayın Chris , teşekkürler:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Nevermore niye bana sayın diyorsun ? :D benim gibi adama sayın denir mi yahu? rica ederim ben de çok sevdim şarkıyı yeniden teşekkür ederim West Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Birşey değil Bunun kadar güzel olmasada diğer şarkılarınıda dinlemeye değer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Nevermore niye bana sayın diyorsun ? :D benim gibi adama sayın denir mi yahu? rica ederim ben de çok sevdim şarkıyı yeniden teşekkür ederim West nefes alan almayan herşeye saygım var sayın chis -------------------- diğer şarkılarıda sitemizde görmek isteriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekta Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2010 Eğer izniniz olursa bende paylaşmak isterim 27 şubat 2010da yeni albümleri çıkıyor (Everything Remains-As it never Was) tüylerimi diken diken edecek bir albüm Slania's Song: http://www.youtube.com/watch?v=lCvQWe3kZ7A Omnos: Tegernakô: Ve Malum albümden bir şarkı Thousandfold: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HypnosisGoddess_ Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Aşığım buna. Folk metalin bi'tanesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
allegra Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2011 en en en sevdiğim şarkısı ve klibi ile start vereyim hadi bakalım [video=youtube;0lZIbO-Vgpg]http://www.youtube.com/watch?v=0lZIbO-Vgpg&feature=related [video=youtube;z-ql0kqXAKg] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Bu şarkılarına da Ümit bayılıyor... Ben de çok sevmiştim ama, sonrasında sabah alarmı olarak bu şarkıyı seçince o, bir antipati oluştu grupla alakasız şekilde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 ahaha ee eee tabi sabah alarmı kötü olmuş ama sen yine çok sev tamammı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Eh yine de hoşuma gidiyor Alarm olmasına rağmen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 A call of the mountain ve a rose for epona ve imnis mona ve omno favorilerimdendir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 Bu grubu sevmiyorum. Metal'in felsefesiyle hiçbir alakalı yok. Folk müzik yaparken "Hadi lan şuraya bir gitar atak bizim kuzeyli gençler sever." gibiler. Güzel müzik yapıyor olabilirler ama Metal'in anlamını değiştirdikleri bariz. Eğer bunu dinleyip Folk Metal dinlediğinizi zannediyorsanız gidin dinleyin, tamam Metal yapmıyorlar ama ne demek istediğimi anlarsınız. Bu arada geleneği bozmayalım, sevdiğim bir şarkısını atayım şöyle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.