tugcemgul Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2007 http://jayisgames.com/archives/2005/09/the_house.php arkadaşlar ben oynamaya çalıştım ama oyunu fazla çözemedim daha doğrusu korktum devam etmedim buyrun siz devam edin.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 valla oyunu simdi bitirdim ama pekte etkilenmedim.. ama güzel bi arastırma olmus saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 hehe saglam oyun, 2 .odaya kadar oynadim ama gündüz sarmiyo gece bakarim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 toplasanız 5 dakka tutmadı oynun bitmesi ama güzel olmuş paylaşım için thanks Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 valla denedim birzada korkunç bişiyok be okadar ama emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 oyunu bitrdm fena değil keyfli ip uçlarını bulmaya çalışıyrsn filn ama sonuna gerçek hikaye değildr die yazmşlar yok birde gerçk olsaydı=) cnm başka varsa eklesene böyle oyunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 kulaklıkla güsel oluyo hele son sahne muhtemesem böle oyunları severim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 şu anda tam bakamadım amma velakin güzel bir oyuna benziyor paylaşım için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 güzel oyun teşekkürler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2007 ben bişiy anlamadım pek korkmadım ama güzelmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2007 Çok bi olayı yok ama görsel olarak keyifli bi oyun:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2007 iki tıkladım oyun bitti ama guzel oyunmus saol paylasım icin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat70 Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2007 vallahi sonuna kadar devam etim kilim bile kibirdamadi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaHSeN Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2007 eet valla pek etkilemedi ama genede paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deejay Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 biraz komik ama hoş fakat sondakı kızla asla çıkmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 süper bir oyun bu tam karanlık ve sesi açtığınız zaman daha ilginç ve zevkli. teşekkürler paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mehmetemin102 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 http://jayisgames.com/archives/2005/09/the_house.php arkadaşlar ben oynamaya çalıştım ama oyunu fazla çözemedim daha doğrusu korktum devam etmedim buyrun siz devam edin.. korkaaak korkaak hehehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 yaa bende denedimde başka odalara falan geçemedim please açıklama!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 ben bı tek aıle resmını gordum hareket edemıom oyunu oynayan arkıler acıklama yaparsanız sevınırım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 bende bi bakim merak ettim:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 kafama kelle düştü anne -------------------- bu seferde el çıktı -------------------- kızın biri önüme düştü -------------------- tablo ağladı yazık -------------------- ödüm koptu oyunun sonunda kızın biri aaaa dedi güzel oyunmuş sağol paylaşım içn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 ya bi süre sonra diğer bölümlere geçior zaten siz sadece ordaki objelere basıosunuz her defasında... -------------------- güzel oyunmuş bu arada;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 şunu anladım ki gündüz komik gelen oyun gece korkutabiliyormuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Ben de, ben korkmam diyenlere "Severance / Blade of Darkness "oynayın derim. Tamamen pagan kültürlerden, cinlerden, şeytanlardan oluşuyor düşmanlarınız. Ve tabiiki iskeletler, mumyalar, vampirler de unutulmamış. Büyü, oyunun genel arkaplanı. Gece oynamayın derim; yoksa, fena tırsarsınız. Görsel efektler bir yana, o sesleri duyduğunuzda bile tüyleriniz diken diken oluyor. Benim favori oyunum... Bilmem, aranızda hiç oynayan var mı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CNcncn Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 hoşuma gitti güzel bi oyun...başta korkutum zaman zaman ama son 4 ve 5 bolumde korkmadım...alıştım galiba...ne cıkcanı tahmin ediyodum ondan olabilir... baska böle oyun varsa bildiginiz yazarsanız güzel olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.