Jump to content

Korku Oyunu

tugcemgul

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

oyunu bitrdm fena değil keyfli ip uçlarını bulmaya çalışıyrsn filn ama sonuna gerçek hikaye değildr die yazmşlar yok birde gerçk olsaydı=) cnm başka varsa eklesene böyle oyunlar

Yanıtlama zamanı:

süper bir oyun bu tam karanlık ve sesi açtığınız zaman daha ilginç ve zevkli.

teşekkürler paylaşım için..

Yanıtlama zamanı:

kafama kelle düştü anne :D

--------------------

bu seferde el çıktı :huh:

--------------------

kızın biri önüme düştü :D

--------------------

tablo ağladı yazık :D

--------------------

ödüm koptu oyunun sonunda kızın biri aaaa dedi :D güzel oyunmuş sağol paylaşım içn ;)

Yanıtlama zamanı:

ya bi süre sonra diğer bölümlere geçior zaten siz sadece ordaki objelere basıosunuz her defasında...

--------------------

güzel oyunmuş bu arada;)

Yanıtlama zamanı:

Ben de, ben korkmam diyenlere "Severance / Blade of Darkness "oynayın derim. :) Tamamen pagan kültürlerden, cinlerden, şeytanlardan oluşuyor düşmanlarınız. Ve tabiiki iskeletler, mumyalar, vampirler de unutulmamış. Büyü, oyunun genel arkaplanı. Gece oynamayın derim; yoksa, fena tırsarsınız. Görsel efektler bir yana, o sesleri duyduğunuzda bile tüyleriniz diken diken oluyor. Benim favori oyunum... Bilmem, aranızda hiç oynayan var mı...

Yanıtlama zamanı:

hoşuma gitti güzel bi oyun...başta korkutum zaman zaman ama son 4 ve 5 bolumde korkmadım...alıştım galiba...ne cıkcanı tahmin ediyodum ondan olabilir...:D

baska böle oyun varsa bildiginiz yazarsanız güzel olur...:D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...