yumi Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2011 (düzenlendi) arkadaşlar şimdi herkes lucid rüyanın ne demek olduğunu bildiğine göre başlıyorum şimdi gece yatmadan alabileceğiniz en rahat pozisyonu alın gözlerinizi kapatın ve içinizden rüyamda rüyada olduğumu anlıyacağım deyin bunu uyuyacağa kadar yapın başka bişey düşünmeyin bende ilk teknikte oldu. birde bişey sorucam ben rüyamda rüyadamıyım diye soruyorum ama rüyada olduğumu anlamıyorum çünkü herşey normal yaşamdaki gibi yatağımdan kalkıyorum ve lamba yı açıp kapıyorum rüyadamıyım diye fakat lambayı açınca açılıo kapayınca kapanıo bu konuda bana yardım edin. şimdiden teşekkürler..:):):):) Ekim 23, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 aman dikkat hatan biraz sakat konuya gelirsek ben sorudan çok ruyada eyleme geçilmesi taraftarıyım zıplama gibi..zıpladığında zaten yerden 5 metre yükseğe sıçrıyorsun ister istemez ben bir keresinde tavana vurmuştum kafamı evin içinde deneyince..lucid ruya teknikleri forumda mevcut daha teknik bilgilerle sonuca gidiceğini düşünüyorum sana başarılar:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 cünkü bilincin de yakıyorsun lambayı ve bilincinde kapatıyorsun daha cok duyusal ve sezisel şeyler dene mesela birşey ye rüyanda yinede yediğin şeyi alırsın o yüzden en güzel deneme uçmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sunasu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 lucid rüyada ışık açılamaz. bunu kimse yapamamış bugüne kadar :cool:bildiğim kadıryla yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yumi Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 ama rüyada bilinçli oluyorum:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ammanra Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 sen bilincinde öyle kurguladıgın için öyle sadece ıçıgı açacam desen olur ama ıçığı açıcam yanıcak dersen tabi yanar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.