Jump to content

Koruyucu Melek Olayı?

MadUnknown

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar.Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.Belki kimilerine göre çok ilginç olmayabilir.Konu koruyucu melek ile ilgili.Son bir kaç yıldır belki de daha fazla anımsadığım ama anlayamadığım bir olay var.Ne zaman yatağıma girsem uyumak için bir kaç dakika veya bir kaç saat sonra ben tam uyuyamadan masamda bir ses duyuyorum.Bu masaya çıtlayış değil,vurma değil.Ses masadan geliyor ama çok ince ve kısa sanki eski bir saat saniye değiştirirken ki ses fakat bununla karışık masa çıtlayışı sesi.Yani tam anlamıyla tarif edebileceğim birşey değil.Herneyse o sesi duyunca sanki biri odamdaymış gibi hissediyorum.Babam varlıkları görebiliyor.Bana yaklaşık 1 yıl önce odamda yatağımın yanında bir varlığın ayakta durduğunu söyledi.Herneyse bu sesi yine duyduğumda koruyucu melek konularını okuyordum yani dün akşam.Meditasyon yapmak istedim.Yatağıma oturdum ve içimden koruyucu meleğimi çağırmayı diledim.Bir ara çok odaklandım ve sanki beynim başımdan ayrılıyormuş gibi bir his oldu ve sanki başka bir aleme mesaj atabiliyormuşum gibi bir his olmaya başladı.O zaman çağrılarımı peşpeşe tekrarladım ve masadaki o ses birden gelince panikle gözlerimi açtım.Ayrıca meditasyonda gözlerim kapalıyken o hisse girdğimde gözüm kapalı ve odanın ışıkları kapalıyken bile birden gözkapaklarım kırmızılaştı sanki gözümün içinde bir ışık yanıp bir den sönmeye ve bu olay tekrarlanmaya başladı.Ardından keskin bakışlı iki göz bana baktı (medtasyondayken).O sesi duyup uyandım.Masaya elimi koydum.Ona mektup yazmak istediğimi ve dileklerimi iletmesini rica ettim ayrıca bana işaret vermesini tekrar istedim ve masadan tekrar o ses geldi.Bana ilahi güç vermesini istedim ve bilmem rastlantımıdır ama sinirlenince internet bağlantım kesilmeye başladı.Bana bilgi verirseniz sevinirim.Ek olarak ikinci dileğimde emin olmak için rüyamda sesini duymak istiyorum dedim ve rüyamda hasan ilme .. ta hatırlayamadığım arapça bir söz duydum.Ve ilginç tarafı pek uyuyamadım kafamda çekici ve ilginç bir ses konuştu birşeyler ama hatırlayamıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sinirlenince int.'in kesilmesi ilahi güç müymüş:blink:? meditasyon olayına ya da melek olayına bişey demiyorum ama o da pek aklıma yatmadı doğrusu. adamlar o kadar uğraşıyolar bişey yapmak için.. sen hubara habara hüüp diiceksin ve olcak mı? bu mudur yani? :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sinirlenince internet bağlantının gitmesi veya bu tür enerjisel değişimler ilahi bir güç değil. Sen bir meleğe bana ilahi güç ver dediğinde onun sana cevabı "Sen zaten ilahisin..." olacaktır =) Meleklerde böyle tepeden inme yetenekler verme gibi bir durum yok. Bazı eski kaynaklarda ilim ve bilgi öğrettikleri yazar evet bu doğrudur. Ama bu tür bir öğretim için evokasyon yapman lazım ki yine sana gökten zembille inme bir güç değil, sadece bilgi veya bilgiyi nerede bulacağının bilgisini verirler. onun dışında spiritüel bilgilere göre meditatif konumda enerjisel olarak seni şifalandırma gibi yardımlarda bulunabilirler. İnternetinin kesilmesinin bir rastlantı olduğunu düşünüyorum. Değilse bile zaten birçok meditasyon yapan insan enerjiyi yönlendirme konusunda (Düzenli olarak zihni yönlendirmeyi öğrendiği için) başarılı olduğu için genelde öfke veya mutluluk gibi yoğun duygu enerjilerini etraflarına daha çok yansıtırlar. Haliyle bu durum metafiziksel bir şey olsa dahi oldukça normaldir....

Seslere, gözlere gelirsek. Benim sana tavsiyem evine güçlü bir arındırma çalışması yapman. Adaçayı, tuzlu su, üzerlik tohumu tütsüsü veya ne kullanıyorsan o yöntemlerle bir arındırma ve korunma yap. Ardından benzer bir arındırma ve korunma yöntemiyle kendini arındır (banyo yapabilirsin.) Çünkü anlattığın fenomenler pekte meleklere işaret etmiyor. Meleklerin kendilerini belli etme şekilleri oldukça naiftir. ve size kendilerini yumuşak tesirlerle hissetirirler. Çat pat güm diye muhabbete dalmazlar veya sert mizaçlı gözlerle görünmezler, en önemlisi ise arapça konuşma gibi bir gayeleri yoktur. Bunlar genelde sert enerjiye sahip cinlerde (Hadim gibi ulvi cinlerde de olabilir, suflilerde de) görülen vakalardır. Bazen bu tür varlıklar kendilerini melek gibi gösterme eğilimi içerisinde olabilirler. Bir meleğin olduğu ortamda çok net olarak yoğun bir merhamet ve sevgi enerjisi hissedilir. bu yüzden kalbinizde bri sevgi, ilahi kudrete güvenme, huzur, saçınızın bir anne şefkati gibi okşanması hissiyatları olur. Fiziksel tesirler olarak naif ışık yansımaları, ışık patlamaları görü olarak yanıp sönen güçlü nurani bir ışık, çeşitli renkli güzel ışımalar görülür. Çok nadir (o da sizin incanınıza ve isteğinize göre) insani formda kendilerini gösterebilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eğer özel bir çalışma yapmadıysanız, yani onu ismiyle falan çağırmadıysanız. Bir melek olduğundan emin olamazsınız. Meleklerle konuşmak için yapılan çalışmalara genelde başka varlıklar cevap verir. Siz meditasyon yaparken herhangi bir varlıkla irtibat kurmuş olabilirsiniz. Bir melek öylece gelmez ve Sirius'un söylediği gibi yetenekler vermekten çok bir şeyler hakkında bilgi alabileceğiniz yolları söylerler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Peki benimde aklıma geldi kötü bir varlık olma ihtimali ama neden hep aynı şekilde işaret versin? Kaç yıldır ben karşılık vermemişim o korkutucu bir işarette vermiyor.Meditasyon yapıp koruyucu meleği çağırmak isterken o ses geliyor? Neden? Ben çok korkan biri değilim bu tip şeylere karşı o zaman neden benim peşime takılsın?İlginç tarafı uyumadan önce kafamda erkek bir ses türkçe konuşuyordu ilginç birşey ama bana sorular soruyordu ve ben isteksiz cevap veriyordum.Sonra dedim bu egommu yoka cidden melek mi? Sonra uykuya daldım veyaklaşık 7-8 tane rüya gördüm.Ama konuyla pek alakalı değildi.O arapça cümle de bi boşlukta duymuş gibiydim.Unutmaycaım dedim ama unuttum malesef.Bugun yine deneyeceğim.Bugun bana samimilikte dolayı omzuma dokunan bi arkadaş dokunur dokunmaz sendeçok güçlü bir enerji var dedi.Bilmiyorum ama ne olursa olsun koruyucu meleğimle iletişime geçeceğim.Olmazsa bugun bi mktup yazacağım ve bakacağım yerine duruyormu diye.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşım senin gördügün sesini duydugun yani bu bahsettigin varlık rahmani bir cindir. Bende çok iyi biliyorum onları. Ve sana bu kadar kısa zamanda sen istediğin için seninle görsel temasa geçebilecek nadir varlıklardandır.. Bendede aynısı var ve ben kontrol edebiliyorum. ama eğer daha öncelerinde başına böyle bir olay gelmediyse ve bilgin yoksa sen kontrol etmeye kalkma.. sadece sorular sordugunda cevaplarını alabilirsen ne mutlu.. Cinlerin durumu şu şekildedir benim bildigim kadarıyla. rahmani ve şeytani. rahmani olanlara soru sorup cvp alabilirsin ve senin üzerinde bir nevi koruyucu etkisi vardır ama onları tam anlamıyla kontrol altına alamazsın ki sen ruhsal olarak bir çöküntü içerisine girdiginde ve seni zayıf gördüklerinde seni kontrol altına alırlarsa bu snin için kötü bir sonuç dogurur..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında galiba bi kere onu kullanmıştım yardım için.Yani o seslerle işaret verdi ve ben odamda bir varlığın olduğunu hissettim.Yaklaşık 6 ay önceydi bu olay.Bir falım vardı kritikti ve ilginç.Biriktirdiğim sakız falları vardı.Sanki içimden bir his o sakız fallarını yastığımın altına koymam gerektiğini ve işaret geleceği gibi bir his oluşturdu.Yaptım da.Evde ilginç bir makine sesi geldi tam yatmak üzereyken kafamı kaldırdığımda duruyordu.Ve tekrar yastığa kafamı koyunca ses geliyor kafamı kaldırınca ses kesiliyor.Neyse dedim kafamı yastığa koydum.Ses gelmedi daha.Ardından tam uykuya dalacakken odama sanki çıplak ayaklı birisi panikle ve koşarak girermiş gibi ayak sesi duydum.Bildiğin koşma sesi.Birden panik oldum sinirlendim ne oluyor burada gibi bir tabirle.Işığı açtım ve birşey yoktu.Ardından yatağa geçtiğimde uyumuşum ve rüyamda falımla ilgili bir işaret aldım.Ondan sonra uyandığımda teşekkür ettim seslice.Ama bu sesin o cin olabileceğini tahmin etmedim hiç.Demekki o olabilir.Ayrıca bir kere galiba bir ruh bana bi kelime söylemişti.Sesi ilginçti rüzgarımsı erkek yada kadın değildi nefesle konuşuyormuş gibi ''Heppha'' dedi.Bilmiyorum evimde bir varlık var ama ben cesaretliyim korkmuyorum o yüzden onları kullanabilirim.Ama başıma bela almak istemiyorum bedensiz varlıklar sonuçta kesemezsin,kolayca öldüremezsin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim dünyamda mitolojik tanrılara veya tanrıçalara yer yoktur.Tek tanrılı inanç birçok insan için önemsiz olmasa da,inananlar günah işlese de,inanmayanlar iyilik yapsa bile ne olursa olsun tek tanrılı inanç hakimdir bende.Çünkü öyle inanıyorum ve inancıma güveniyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...