Jump to content

yaşadığım olaylar varlıklarla mı ilgili?

burchyn

Önerilen Mesajlar

Öncelikle iyi geceler forum sakinleri :)

biraz başlıklar arasında dolaştım üst sıradaki kendiminkine benzer bi olay var mı diye ama pek bişey bulamadım açıkçası. başımdan bir takım olaylar geçti bi kaçını anlatmak istiyorum sizin görüşlerinizi merak ediyorum ne olabilir diye

1 yıl öncesinde çok iyi tarot bakardım ama musallat durumu oluştuğundan kartları denize atmış evi arındırmıştım falan baya korkar olmuştum :) sonrasında herşey sessizleşti sakinleşti. ama arkadaşlarıma bakılan fallarda benim musallat durumumun devam ettiği onlara söylendi ama ben hiç bi rahatsızlık hissetmedim (bu söylenen kişiler bana çok yakın olan kişilerdi.) Geçen yıl mart ayında sanırım eski kartlarımı atmıştım. biraz zaman geçti yeni bi deste aldım ama doğru dürüst fal bakmadım :). ve bayadır da garip şeyler olmamıştı. 1 ay önce arkadaşıma bi isim ve soyisim verdim. o sıralar çıktığım çocuktan bi süre sonra ayrılcağımızı ve sonra bu kızla bi şekilde yakınlaşcaklarını söyledim ama ortalıkta fol yok fos yok :) bu olaydan 3 hafta uyanık haldeyken bilgisayarın başındayken gözümün önünden iki kişinin konuşması geçti. uyanıkken rüya görmek gibi bişey yani anlık oldu. merak edip sırf doğru mu diye facebook hesabımı açtım ve duvarlarında gördüğüme yakın bi konuşma vardı (birebir değil). bu arada biz çocukla ayrıldık bi gün gözümün önünden o daha önce bahsettiğim kız ve çocuk geçtiler sarmaş dolaş gene ben evdeyim odamdayım hep odamda olur bu tarz olaylar :D 2 güne onlarda birlikte olmaya başladılar (sorun eski sevgilim olması değil herhangi biri olsaydı bile gene düşünülcek bi olay sonuçta kişiye odaklanmayın burda). başka birine başka biri hakkında isim soyisim olarak bilgi verdim (böyle ad soyad olarak veriyorum diye ajan mısın sen falan demiştir o kişi ama ortada fol yok fos yokken bunları bilebilmem için o kişilerin içinde olmam gerekir) 1 hafta önce vermiştim şimdi o ikisi de baya yakın :) bu olayları anlattığımda şizofren muamelesi bile yapan olmuştur o yüzden heryerde rahat anlatamam ama sonuçta bu forumda hemen herkesin ortak yanı da bu zaten :) en sonda dün eve arkadaşlarım geldi onlara fal baktım. bugünden itibaren çıkmaya başlamış. ceza alabilirsin dikkatli ol demiştim yurttaki arkadaşım disipline gidiyormuş falan ama bana dün başka varlıklarla iletişim kurduğumu falan söylediler. ben ısrarla hayır dememe rağmen ısrarla evet kurdun falan dedi dinle falan çok alakalı olmayan bi arkadaşım. evet bu kadar anlattım sadede gelirsem :D merak ettiğim bendeki durum nedir yani ben bi musallat durumu hissetmiyorum ve 6.hislerimin güçlü olduğunu iddia ediyorum ama bazı insanların fallarında beni tarif edip çevremde başka varlıklar olduğunu söylüyorlar. deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum bu konu hakkında haberim olmadan ya da istemdışı fal bakarken ya da bakmıyoken bile bana bazı imgeler yollayan bi varlık mı yoksa benim 6.hissim mi? çünkü bi varlık varsa onu uzaklaştırmak da isterim. bir de gözlerimi kapattığımda bana bakan milyon tane farklı göz görebiliyorum karanlıktayken kapattığımda kızıl arkaplanda gözler görüyorum bunun nedeni ne olabilir? bi ara o kadar çok takmıştım ki canım sıkıldıkça ders kitaplarına falan gözler çizmeye başlamıştım :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bazı fal bakanlar varlığı görür konuşur ve size söyler , bazı fal bakanlar görmez ona fısıldarlar-konuşurlar ve size söyler , bazı fal bakanlar görse ve duysa korkabilecekleri veyahut da başka nedenlerden dolayı korkabilecekler ise varlıklar bu bilgileri kişiye ilham olarak verebilir. Benim 6. his diye bir şeye itimadım yok açıkçası :) Ama mevzusu açılınca mevzunun derinine inmemek için 6. histir derim bir de kişiye göre korkusu varsa korkutmayım diye. ama çok 6. hissin kuvvetlidir mesajları alabilirsin. Bu benim görüşüm. Bu varlığı da uzaklaştırmak istiyor isen evi arındırmaktan fazlası gerekicek sana. Zira senin olduğun yere gelir ama bana sorarsan durumdan rahatsız değilsen kurcalama hiç. Rahatsız da etmiyorlarmış. O gözünü kapayınca gördüğün şeyler de arkadaşlarının dedikleri yüzünden diye düşünüyorum yani o kısım psikolojik olabilir. Çünkü görünmek isteseler bu kadar fal baktırıp yardım ettikten sonra illaki görünür veya konuşurlardır diye düşünüyorum.Bakalım başkaları ne diyecek oku kafanda tart. Hangi yorum aklına yatarsa ona göre bir yol izlersin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bana bi zararları olmadı açıkçası bu varlıklar çevremde de varsa. tesadüfi de olabilir bu olaylar bilemem ama birine beddua etmiştim(yüzüne değil) 2 saat haber alamadıktan sonra şohbeninin patladığını öğrenmiştim. gene bi arkadaşıma bakılan falda o insanın hayatında çok sinir olduğum birisi vardı benden arkadaşıma arkadaşımdan da sinir olduğum kişiye tam olarak hangi kelime doğru bilemedim şimdi ama varlığın geçtiğini uğursuzluk götürdüğünü söylemişler. bu durumda aa ne güzel falan diyebilirdim ama dolaylı yoldan insanlara zararım dokunuyorsa hoş bi durum değil açıkçası bu. en son da geçen hafta biri çok üzmüştü beni elinde çaydanlık kırılmış seramikten düşüvermiş duyduğuma göre arkadaşlarımdan. bir de mesela ben fal bakarken önceden dinliyordum konuşuyordum özellikle geceleri işte 1 yıl önce. olaylardan sonra bıraktım dinlememeye de başladım çağırmıyordum zaten gerçi düşünmek de bir davettir onu da es geçemem. mesela dün hiç bi fısıltı almadım da görmedim de yani bu şekilde bi iletişimim olmadı başka türlü iletişimse bilemem tabi birden aklıma sokmadıysa bilgileri :) en azından dolaylı yoldan sinirlendiklerime zarar vermesini önleyebilceğim bi yol yok mudur?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir zamanlar hiç masal mıydı neydi hiç hatırlayamadığım bir bilgim var. Ama kesin masal türü bir kitaptı, orada yazana göre, bir tür varlık, kanlar içinde vücut bulan bir varlığın bir sürü gözü varmış. Neyse, bunu neden söylediğimi bilmiyorum. Çok öncedendi bu :D Sonradan çok aklıma takılmıştı. Hellsing animesindede bu tür bir varlık olduğundan çok izlerim :D Bu arada, sorayım, gerçekten bir çok gözü olan bir varlık var mı? :D

Sorununa gelirsek, ben başlarda 6. His diyordum ancak beddua edince olan olaylar olması, seni kollayan bir varlık olabilir gibime geliyor. Yani, sana zarar verecek olsa verirdi. Musallat değil yani :D Ama senin kararın, rahatsız mısın ki durumundan? :ermm:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çok gözü olan varlık değil. farklı farklı gözler olay sadece göz :D bir de 1 yıl öncesinde zarar görmüştüm hem psikolojim çökmüştü normalde şu an falan görmüyorum küçüklüğümden beri bi içsesim olmuştu ama geçen sene görüyordum bişeyler mesela şimdi gene görmüyorum. hemde fiziksel olarak da zararı olmuştu morlukların dışında bi kere benim kapımda buzlu cam vardır. çok hızlı bi şekilde bi gölgenin geçtiğini gördüm nedense dolaşıp odanın arka tarafından pencereden girceğini hissettim ve birden sırtımda çok kötü bi acı hissettim sanki bişey saplanmış gibi olmuştu gözümden yaş geldi o an. şimdi bile düşününce korktum açıkçası iyiki geçmişte kaldı o tarz günler. bi bakıma da tekrarlanmasından korkuyorum işte :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dost olmayı heyecanlı olabilir diye düşündüm de, hadi insan olsa yüzünden tanıcam herseferinde ama bu öyle bişey değil. şimdi geleni iyi niyetlidir başka zaman gelen daha farklıdır hep aynısı gelir diyemeyiz kesinlikle. yapı itibariyle de bizden farklılar sonuçta güvenilmez yani :) en olmadı içimi rahatlatayım da ben zaten çağırmadıkça gelmez diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kesinlikle evini arındır.Boynuzsuzgeyiklerin dediği gibi bu korunma ve arınma işini inancına göre yap.Eğer inancına göre yapmazsan etkisiz olur.(Forumda gerekli yöntemler mevcut.) Ayrıca tarotla pek ilgilenmemelisin kısaca fal işleriyle çok yoğun olma hatta mümkünse hiç.Oijua tahtası falan denemişsen asla bulaşma hatta oiuja tahtasını evinde bile bulundurma derim.Çünkü onları kendine çekersin.Belki ilahi bir varlıkta gelebilirdi kaderinde ama bende hayatını riske sokmaktan hiç uğraşmamak en güzeli.Ayrıca kendine korunma tılsımıda yapabilirsin.Dediğim gibi normal bir hayat paha biçilmezdir.Ama hayat senin hayatın o yüzden buradaki kişiler sadece sana bilgi vermekle yükümlü.Morlukların oluştuğu,korkuların dile geldiği olaylarda daha tehlikeli olaylar peşisıra gelir muhtemelen.Dikkatli olmak en güzeli.Yada dediğim gibi tuz yöntemi.Ben bırakamam tarotu,oijuayı vs. dersen korunma yöntemini alıp yapacaksın ve sonuçlarına ben değil sen katlanacaksın.O yüzden kararını iyi vermen dilğiyle.İyi forumlar gnoxis.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dost olmayı heyecanlı olabilir diye düşündüm de, hadi insan olsa yüzünden tanıcam herseferinde ama bu öyle bişey değil. şimdi geleni iyi niyetlidir başka zaman gelen daha farklıdır hep aynısı gelir diyemeyiz kesinlikle. yapı itibariyle de bizden farklılar sonuçta güvenilmez yani :) en olmadı içimi rahatlatayım da ben zaten çağırmadıkça gelmez diye düşünüyorum

Benim Konuştugum varlıkları ben tanıyorum ve zaten sabit konuşabildigin varlıgı tanıyorsun hissel olarak.. hissediyorsun yani.. ben o anda bulundugum yerde Farklı bir varlık oldugundada hissedebiliyorum.. Bu aslında senin tecrübene ve yetenegine baglı olarak degişebiliyor..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...