Xian Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2011 Oyun çok basit arkadaşlar Alttaki üye bizim neyimiz olsun istiyorsak yazıyoruz alttaki üyede olur/olmaz şeklinde cevap veriyor. Örnek; -Alttaki üye benim kuzenim olur musun ? +Olurum alttaki sen benim ... şeklinde devam eder. Başlıyorum Alttaki üye benim dayım olur musun ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 olurum alttaki sen benim emmioğlu olurmusun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Özel sebeplerden ötürü olamıyorum Alttaki benim halam olur musun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Olurum Xian'cığım. Mısır'daki halan mı olayım Almanya'daki mi? Alttaki de benim amcam olur mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 olur olur:D alttaki sen benim ablam olur musun adriana lima ablam olsun istiyordum ama senle idare edeceğiz artık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 ablan sana kurbaaannnnn olsunnnnn Alttaki Sen benim teyzemin kocasının kız kardeşiniz yeğeni olabilirmisin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 hiç sanmıyorum dedemim amcaoğlusunun gelinin kızı olabilirmisin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Bu oyun yanlış yerlere gidiyorrr... alttaki kızkardeşimin dedesinin en küçük kızının en büyük oğlu olabilir misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 olamam alttaki rakibim olur musun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 neden olmıyım Alttaki, sırdaşım olur musun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 rakibim olursan sırdaşın olmam pek imkanlı olmaz alttaki diyelim ki çok param var sonradan ortaya çıkan akrabam olur musun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 işte bu imkansız:)olmam yani:D Alttaki köpeğim body'nin bakıcısı olurmusun:rofl::rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Olurum ısırmıyorsa Alttaki mirasçım olur musun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Kesinlikle olmam. Alttaki benim bacanağım olur musun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Değil bacanağın bacağın bile olmam.:rofl: Ne alakaysa:D Alttaki geçici bi süreliğine ablam yada abim olurmusun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 ablan olabilirim alttaki kardeşim olurmusun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Olurum ablaam benim:D:D:p Alttaki ne istiyosan ol karışmıyom ben:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paşa deden olayım. Alttaki de büyük halam olsun istiyorsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Yok almıyayım:D Alttaki eğer istiyorsan büyükbabam ol benim hiç büyükbabam olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 yaşım tutmaz saçlarımda aklarda çok az kesin olamam ben alttaki çooooook uzak akrabam olurmusun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 bayılırım hep uzak akraba olmak istemiştim alttaki sen benim mısırda zengin olan büyük büyük amcam olup en kısa zamanda ölüp bana miras bırakırmısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 beklemen gerekecek evlat alttaki yılda bir gelip çikolata getiren almancı akrabam olurmusun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Ben has ve has TÜRK üm uleeeeeeen Alttaki, karizmatik amcam olur musun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Bayan olduğum için teknik olarak amcan olamam Alttaki kardeşim olur musun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Olurum tabi :D Alttaki annem olur musun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.