MadUnknown Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2011 Merhaba.Ben saçımı uzatmayı düşünüyorum.Yaklaşık 20-30 cm civarı.2 günde bir marketten aldığım zeytinyağlı katı sabunla saçlarımı yıkıyorum.Saçlarım aşırı kilo kaybımdan dolayı seyrekleşti.Bu yüzden saçlarımı canlandırmak istiyorum.Sizin önerilerinizi bekliyorum.Ne yapabilirim?Ne tip şampuan yada sabun? vs. vs. gözlemlerinizden ve tücrübeleri olan forum sakinlerinden bilgi bekliyorum.İyi forumlar gnoxis. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 bence doktora gitmelisin çünkü saçı dökülen ve seyrekleşen arkadaslarım doktora gıttıler, vitaminler ve demir şurubu kullandılar sonra baya bi gürleşti saçları yan etkiside yok sana onu öneririm git doktora b12 ve demir şurubu yazdır düzelir... buarada zeytinyağlı sabun iyidir bende kullanıyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Bol bol turp ve sarımsak ye Ayrıca badem yağı,susam yağı,sarımsak yağı gibi bitkisel yağlarla haftada bir saçlarına masajla uygula ve yat sabahına da banyo yap İşe yarıyor baya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Benim çok fazla saç dökülmesi gibi bir sorunum yok ancak bende uzatmak istiyorum omuzlarıma geliyor ancak 6-7 ayda belime kadar gelsin istiyorum. Zeytin yağının metini çok duydum ama denemedim. Cidden iyi mi ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxelane Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 1 ampul bemiks, 1 ampul evigen bunları bir çorba kaşığı badem yağının içine karıştıracaksın bir tutam sinamekiyi yaklaşık bir çay bardağı suda kaynatıcaksın sinamekili suyu yapraklarından süzdükten sonra hepsini karıştırıp saçına uygulayıp en az 1 saat bekleyeceksin saçların çok hızlı şekilde uzar. evigen ve bemiks ampulu eczaneden bulabilrsin.bu uygulamayı haftada birden fazla yapma ve 2 ay boyunca her hafta yapmaya çalış ondan sonra 2 hafta ara ver. ayrıca saçlarının dökülmesini önlemek için sarımsaklı şampuan kullanabilirsin. Beslenmede b vitamini çinko saç sağlığı için önemli maddeler bunların eksiklği durumda saç sağlığında bozulur, aşırı bi dökülme varsa doktora görünmeni tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxelane Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Bende bayağı uzatmıştım 8-9 ay gibi bi süre, mevsim değişmesindenmidir nedir saçlarım baya baya dökülmeye başladı dahada dökülür korkusuyla bayaa bi kısa kestirdim, sorum şu saçlar uzayınca dökülmeyemi başlıyo yoksa mevsimselmi? herkesin saçı belli miktarda dönem dönem dökülür ama normalden fazla dökülmeler vitamin, minarel eksiliğinin habercisi olabileceği gibi hastalık belirtiside olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Saçlarını şampuanla yıka. Sonra bir yumurtayı ılık su ile çırp. Saçlarına uygula 5dk beklet ve durula. Bu saçlarının daha parlak ve canlı olmasını sağlar. Saç dökülmesi içinse aşırı sıcaktan koruman lazım saç kurutma makinesi kullanma. Kesinlikle saçını kontrol ettir ve saç tipine uygun şampuan kullan. Adamın konuya dönüp bakmicağını biliyorum ama yazayım ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Konuyu açan arkadaşın saçları dökülmüştür çoktan ama maden suyuyla yıkamanın da iyi geldiğini söylüyor uygulayanlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.