MichaeL Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2011 herkeze merhaba. ben çok öncesinde 7 yaşımdayken diğer varlıklarla yazı yoluyla iletişime geçmeye başladım. ruhsal ve zihinsel olarak güçlü biriyim. yani korku olayım yok. gerçekliliği olan belli başlı kişilerede sorarak bunun diğer varlıklarla konusma oldugunu dogruladım. bir soru sordugumda herhangi bir düz yere baktıgımda yazı şeklinde ve işaretlerle cvpları alıp söyleyebiliyorum.. örnek olarak hiç tanımadıgım biri bana birşey sordugunda ben konustugum diger varlıklardan cevap alıp onu bana soru soran kişiye söyledigimde dogrulugu %100 oluyor.. bu yaptıgım şeyler bir süre böyle devam etti.. ben tam 15 li yaşlarıma geldigimde izmir yakınlarında selcuga yakın bir yerde yazlık aldıgımızda evde kaldıgım ilk günde annemle aynı odada kalırken sabah ezanında pencereden gelen büyük bir ışık süzmesi gördüm ve bu ışıgı gören sadece ben degildim.. ben ezan bitimine kadar ne yaptıgımı bilmiyorum ve sadece anneme seslenmiştim ve annemde namaz kılarken aynı ışığı gördügü için bunun dogru oldugunu onaylamıstım.. ve asıl olay o ışıgın içinden gelen MERYEM ANA oluşu beni o anda hem cesaretlendirdi hemde biraz korkutmuştu.. ve ben bu son olaydan sonra kendimin daha güçlü daha yetenekli ve telekinezi, telepati, Durugörü , paranormal aktiviteler gibi konularda daha çok etkileşim sagladıgımı farkettim .. tamamiyle bir psişik yetenek yüklüydüm yani fazla yoga veya meditasyon yapan biri degilim. bunun için istediğim o anda çok kısa şekilde yogunlasmam yeterli oluyor. Bioenerji konusundada dokundugum kişi rahatlama evresi geçirebiliyor ve elini tuttugum kişinin içinden gecenlerle aklında düşündügü bütün şeyleri ögrenebiliyorum rahatlıkla ... Şuanda bunun açıklaması Çok acayip olur Kimine göre deli , Kimine göre Çok yetenekli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadUnknown Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Ama bu özellikler seni başmelek yapmaz .Şaka bir yana düşmüş melekler hakkında bir sorum olacak pek bilgim yokta.Bir insan bilmediği halde önceden düşmüş bir melek olabilir mi? Bunu anlamanın herhangi bir yolu varmıdır merak etmekteyim.Düşünceleriniz önemli çünkü anladığıma göre varlıklarla iletişiminiz var onlardan da öğrenebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Ama bu özellikler seni başmelek yapmaz .Şaka bir yana düşmüş melekler hakkında bir sorum olacak pek bilgim yokta.Bir insan bilmediği halde önceden düşmüş bir melek olabilir mi? Bunu anlamanın herhangi bir yolu varmıdır merak etmekteyim.Düşünceleriniz önemli çünkü anladığıma göre varlıklarla iletişiminiz var onlardan da öğrenebilirsiniz. Sana Şu şekilde cvp verebilirim. Bildigim kadarıyla melekler kesinlikle tanrıya itaatsizlik etmezler. onlar sadece emirlere uyarlar ve bu emirlerin dışına cıkmazlar. bir melek bütün görevlerini tamamladıgında (kurallar diye adlandırırsak) Kurallara uygun şekilde tek bir istekte bulunurlarmış. Ve melek eger Ruhsal anlamda tanrı haricinde birine baglanırsa eğer bu herhangi bir ruhani varlıkta olabilir ( şeytani yada rahmani) Kanatları yanar ve bunada düşmüş melek denir diye biliyorum. benim aldıgım bilgiler bu dogrultuda. Ve bir melek kesinlikle öz iradesine yani tanrı ya karşı gelecek şekilde bir kişiye Ruhsal anlamda baglanmadıgı sürece düşmez( kanatlarını yakmaz) ... Bu meleklerin düşmesiyle ilgili bir bilgiydi, şimdi senin dedigin konuda bir insanın düşmüş bir melek olması olabilecek birşeydir ve bunu zaten ruhsal anlamda hissedebilirsin. ama önce kendini sınamalı insan. bir pskolojik evredenmi geçiyor yoksa gerçekten düşündükleriyle ve yaşadıklarıyla kendini bağdaştırabiliyormu ? .. bu çok önemli.. Ve meleklerle konuşmak için çok ugraşmaz eger bir insan düşmüş bir melekse ve ben daha önce böyle söyleyen biriyle karşılaşmadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadUnknown Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Öylesine bir soruydu.Bir tanıdığım konuşmayı bilmezken çok küçük yaşlarda ben ''mavi yıldız'dan geldim demiş babasına.Ve babası bunu duyunca şaşırmış.Çünkü bu kişi çok küçük yaşta bunu söylemiş ve yıllar sonra bile harfleri doğru-düzgün söyleyecek biçimde konuşamıyordu.Ve o kadar iyi birisi de değil ama tüm tanıdıklarına onların karşıt düşüncelerine tepki verse bile ona ''sen bir meleksin'' derlerdi.Ve içinde böyle bir düşünce var.Yıllarca ve yıllarca önceki hayatında ne olduğunu bilmiyorken küçük yaşlarda insanlığın umursamadığı yalnışlara bile felsefe yapıyordu.Büyüye büyüye bu düşünce daha da katılaştı ve bir melek olduğunu düşünüyordu.Çünkü bu içinde olduğu beden gerçek bedeni değildi ve nereden ve nasıl geldiğini hep merak etmişti.Ayrıca fazla duygusal ama bir o kadar da adalet konu olunca haksızlığa sinirlenen bir tipti.Sadece merak etmişti bende sorayım dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Öylesine bir soruydu.Bir tanıdığım konuşmayı bilmezken çok küçük yaşlarda ben ''mavi yıldız'dan geldim demiş babasına.Ve babası bunu duyunca şaşırmış.Çünkü bu kişi çok küçük yaşta bunu söylemiş ve yıllar sonra bile harfleri doğru-düzgün söyleyecek biçimde konuşamıyordu.Ve o kadar iyi birisi de değil ama tüm tanıdıklarına onların karşıt düşüncelerine tepki verse bile ona ''sen bir meleksin'' derlerdi.Ve içinde böyle bir düşünce var.Yıllarca ve yıllarca önceki hayatında ne olduğunu bilmiyorken küçük yaşlarda insanlığın umursamadığı yalnışlara bile felsefe yapıyordu.Büyüye büyüye bu düşünce daha da katılaştı ve bir melek olduğunu düşünüyordu.Çünkü bu içinde olduğu beden gerçek bedeni değildi ve nereden ve nasıl geldiğini hep merak etmişti.Ayrıca fazla duygusal ama bir o kadar da adalet konu olunca haksızlığa sinirlenen bir tipti.Sadece merak etmişti bende sorayım dedim. Söyledigin örnek bana SurieL Felsefik ve dogruluk adalet temsil eden bi melektir. olabilir yani bunu inkar edicek herhangi birşey yok daha çok bunu onaylıyacak bircok yazık kalıntı ve kişilerde mevcuttur.. bunların hepsi bir deneyim sonuçta.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadUnknown Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Peki emin olmanın başka bir yolu yokmudur? Kesin bilgi için.Bu arada suriel düşmüş bir melek mi= Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Peki emin olmanın başka bir yolu yokmudur? Kesin bilgi için.Bu arada suriel düşmüş bir melek mi= Kesin bilgi olarak bunları ancak kutsal kitaplardan ve eski kalıntılardan bulabiliriz ve ilmi güce sahip kişiler bunları dogrulayabilir sadece.. Suriel düşmüş bir melektir. aslında bircok melek vardı yani bunlar prens yardımcı meleklerdir. Sadık kalan melekler bellidir. Michael & Uriel & Raphael & RagueL & Zerachiel & Gabriel & Ramiel bunlar sadık kalan Meleklerdir.. ve sevgisini hiçbirzaman eksik etmezler.. zaten kitaplarda yazanlara göre bu sadık kalan meleklerin hepsi dünyaya inecekler ve hepsi kendine bir beden sececektir.. dünyanın sonu için.. Bilinenler şimdilik böyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadUnknown Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Peki sadık melekler dedin alacakları bedene sahip olan kişiler bunun farkındamıdır?Yoksa sonradan alınan bir bilgimidir ? Bu arada dedin ya düşmüş melek olma ihtimali kutsal kitaplar eski kalıntılar ayrıca ilmi güce sahip kişiler demiştin.İlmi güçten kastın inanç gücümü yani? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 öncelikle düşmüş melekler insan olamaz. İnsanlar sadece insandır.... Zaten bir insanın kendine düşmüş meleğim demesi kendi ruhuna hakarettir, insan ruhu potansiyel olarak meleklerden daha yüksek bir spiritüel enerjiye sahiptir. haliyle ruh, meleklerin demonik varlıkların ve nicelerinin ötesindeki bilgeliğe ulaşmaya muktedirdir. mavi yıldız olayına gelirsek bazen ruh (spiritüel bilgilere göre) sadece dünyada değil diğer gezegen ve yıldız sistemlerinde de tekamülünü sürdürdüğü söylenir. Bu yüzden bundan önceki yaşamında (nadirde olsa) başka bir gezegen-yıldız sistemine reenkarne olmuş ruhlar olabilir. Bu ruhlar yine de daha üstün değillerdir sadece tekamül sürecinde özel bir sebeple başka bir yıldız sistemine reenkarne olmuşlardır. Ben barış mançoydum demekle ben mavi yıldızdaydım demek arasında pekte mühim bir fark yoktur... Eğer bir kişi kendini melek olduğunu inandırırsa bu ciddi bir şizofrenik vakaya dönüşmeye başlar. Önce kendini diğer insanlardan soyutlar ardından kendini çok özel hissetmeye başlar bu özel hissetme nefsin körüklenmesine ve kibire dönüşür. En nihayetinde kişi kendi yarattığı fantastik dünyada yaşamaya başlayıp, ciddi bir psikolojik soruna sahip olmuş olur. O yüzden ben meleğim ben tanrıyım ben tanrıçayım ben gökten zembille indim gibi şeylere pek itimat etmemek gerekir. pencereden gelen büyük bir ışık süzmesi gördüm ve bu ışıgı gören sadece ben degildim.. ışık hüzmesi görseydin bu konuda bir fikrim olabilirdi. Ama ışık süzmesinin kaynağının ne olabileceğini tahmin edemiyorum... Ayrıca anlattığına göre süzmeden Meryem ana, annen namaz kılarken çıkmış. Demek ki keramet annende... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pinokyo Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 abii kurtarssanıza memleketi hala ne bekliyonuz ahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2011 Meryem Ana'yı mı gördün? Emin misin? Daha önceden görmüş müydün ki onun Meryem ana olduğundan eminsin? Soru boldur bende, sor bakalım bunlarıda çevrendeki varlıklara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
valerica moarte Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 noldu şimdi ? sonuç olarak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 SiriuS ve Mikronova sizin için cevaplıyım hemen ; annem sadece parlak ışıgın pencereden geldigini gördü ve arkasını dönmedi yüksek sesle duasını okumaya başladı ve bitirince sadece ışıgı görüyordu.. Ben ise kendim gördüm ve meryem ananın heykelleri var sonucta o şekilde bir görüntü gelmişti önüme.. tabiki ilk yazdıgımda söyledigim gibi buna inandırmak zordur. ben sadece kendim bu şekilde birşey yaşasam kendimi sorgulardım ve sınardım sürekli.. ve bunun daha sonralarında hep cevremdeki tanımadıgım insanlar üzerinde kendi yapabildigim şeyleri denedim ve hepsinin dogruluk payı %90 ın üstündeydi.. karşıdaki kişiler için söyledigim şeylerin cogu olmamış şeyler kısa bir süre sonrasında gercekleşti.. ama ben genelde pek üstüne düşmedigim için bunu herzaman yapamıyorum.. ama öyle birşey varki.. bu olayın ilk başlangıc yeri olan yazlıga gittigimde yogunlaşmam daha bir fazla oluyor. sanki orda kendimi şarj ediyormuşum gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Benmı Yanlış Anladım Işığın İçindeki Meryem Anamıydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Doğru anlamışsın ışıgın içinden meryem anayı gördüm ama Gülüş şeklin neden bu kadar garip ? Komik olan nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar