Jump to content

astral seyahatte başkalarıyla iletişim.

MichaeL

Önerilen Mesajlar

arkadaşlar Ben daha önce yaptıgım her astralde normal olarak kendimi görebiliyordum yani yolcugulum düzgün şekilde gercekleşiyor ama bugunkü denememde başka birileriyle sürekli diyalog halindeydim. 3 kere denedim 3ündede birileri bana birşeyler soruyor ve ben cevaplıyorum onların yanındayım ama bu kişileri kesinlikle tanımıyorum. ve şuandada o kişilerin yüzleri gözümün önünde .. astral seyahatte daha deneyimli olanların bilgisi varsa yardımcı olabilirlermi ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Astral projeksiyon deneyimleriniz arttıkça bu mümkün. Ne kadar bilgi ve tecrube sahibisiniz bilmediğim için farklı olasılıklar üzerinde durmak gerekiyor.

Aynı anda projeksiyona geçmiş astral bedenlerle iletişime geçmiş olabilirsiniz . Onlarında sizi hissetmiş olması muhtemel.. Genelde bu durumda zihinsel telapati yapılır. Çok extrem bi durum olmamakla birlikte yinede korunmanızı öneririm.. Auranızdaki boşluklar / yırtıklar reel hayatta size sorun çıkartabilir. (zira astral bedenle kurulan iletişim civciv çıkmamış bir yumurtanın kabuğunu kırmaya benzer .. Mutlaka tedbirinizi alın ..

İkinci bir varsayım ise Diğer varlıkların sizinle iletişime geçmiş olması ... Paralel evrenlere çıktıkça izin verilen ölçüde boyut değiştirdikçe bir takım varlıkları hissetmeniz ve onlarında sizi hissetmesi olağan .. ancak astral bedeniniz projeksiyonda iken fiziki bedeniniz boş bir kalıp gibidir ve tüm enerjiye açıktır .. Farklı niyetli astral bedenler / yada varlıklar bunu kullanabilir..

İşte tehlike burada .. Tabi tüm bunlar sizin anlattığınız olayı ciddi anlamda yaşadığınız varsayamı uzere kurulu ..

Çünkü beynin algı kapasitesi ve yaşadığınız alis etkisinin size geri dönüşümü de zihin ve şuur karmasasına yol açıp sanrı yaratabilir .. ki tecrubeniz çok değil ve korunmamıssanız umarım tamamen sanrıdır yaşadığınız ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Astral projeksiyon deneyimleriniz arttıkça bu mümkün. Ne kadar bilgi ve tecrube sahibisiniz bilmediğim için farklı olasılıklar üzerinde durmak gerekiyor.

Aynı anda projeksiyona geçmiş astral bedenlerle iletişime geçmiş olabilirsiniz . Onlarında sizi hissetmiş olması muhtemel.. Genelde bu durumda zihinsel telapati yapılır. Çok extrem bi durum olmamakla birlikte yinede korunmanızı öneririm.. Auranızdaki boşluklar / yırtıklar reel hayatta size sorun çıkartabilir. (zira astral bedenle kurulan iletişim civciv çıkmamış bir yumurtanın kabuğunu kırmaya benzer .. Mutlaka tedbirinizi alın ..

İkinci bir varsayım ise Diğer varlıkların sizinle iletişime geçmiş olması ... Paralel evrenlere çıktıkça izin verilen ölçüde boyut değiştirdikçe bir takım varlıkları hissetmeniz ve onlarında sizi hissetmesi olağan .. ancak astral bedeniniz projeksiyonda iken fiziki bedeniniz boş bir kalıp gibidir ve tüm enerjiye açıktır .. Farklı niyetli astral bedenler / yada varlıklar bunu kullanabilir..

İşte tehlike burada .. Tabi tüm bunlar sizin anlattığınız olayı ciddi anlamda yaşadığınız varsayamı uzere kurulu ..

Çünkü beynin algı kapasitesi ve yaşadığınız alis etkisinin size geri dönüşümü de zihin ve şuur karmasasına yol açıp sanrı yaratabilir .. ki tecrubeniz çok değil ve korunmamıssanız umarım tamamen sanrıdır yaşadığınız ..

Teşekkür ederim güzel bir açıklama oldu benim için.. Belli başlı noktalarda pek bilgim yoktu cünkü bu şekilde pek başıma gelmemişti.. ben genel olarak astral projeksionda bu şekilde görmezdim. genel anlamda normal şekilde paralel evrendeki varlıklarla konuşma yetenegim var ve bunun üzerine telepatlıgım var.. bunlarında bir etkisi oldugu düşüncesindeyim aslında.. ama tam olarak kesin bir cevap bulamamıstım kendime ... beynimin algı kapasitesi oldukca saglam bir kilitle kapalı.. yani tam olarak nasıl açıklarım bilmiyorum ama şöyle bi örnek veriyim, karşıma kim gecerse geçsin benimle akıl oyunları yapamıyor.. benimle psişik şekilde iletişim kurması ancak benim istedigimde oluyor.. yani hisleri kuvvetli ve tarot bakan birini örnek verirsek ben istedigimde ancak benimle ilgili konusabiliyor.. ben zihinsel olarak kendimi kapattıgımda bunu kimse başaramıyor cünkü daha yapanını görmedim.. otokontrol mekanızması gibi birşey var zihnimde bunu farkettim...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...