Jump to content

Nostaljik Parçalar (Karışık)

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

hiç kimse de sormadı nereden peydahladın diye. Türkiyede olsa 7 mahalle duyar, yolda giderken elleriyle gösterirlerdi :)))))

Yanıtlama zamanı:

saol faust güzel paylaşım...bu şarkıyı her dinlediğim de aklıma şu söz gelir Che devrimin ruhu dur....

Yanıtlama zamanı:

Che dedin...

Benimde aklıma geldi.:)

"Gerçekçi ol imkansızı iste."

Comandante Ernesto Che Guaverra

Yanıtlama zamanı:

:rofl: super yaw özlemisim ben bunları :rofl: duramıom yine yerimde lambadaaaaaaaaaaaaaaaa

--------------------

bu arada benim neyuimi tebrik edion ya :blink:

Yanıtlama zamanı:

:rofl: :rofl: unutun artık pembeyi yaaa :( off ya veletken azmı dinlerdim yeke yekeyle beraber bide dansını yapmaya calısırdık bunun:rofl:

Yanıtlama zamanı:

haydi baklıııııııııııımm dırıtdır dırıtdırııııııııııııııı :rofl: kopar bizi boogee.........

Yanıtlama zamanı:

aa biz bunu daha yeni dinledik bu gece ensi ile :D her gece bir nostalji dalgası oluyor forumda hadi bakalım :)

Yanıtlama zamanı:

aah ah şimdi hatırladım :) ilk olarak ilk aşkımın ağzından duymuştum bu şarkıyı ilkokulda. ilk aşkım dediğim de okulun arkasında beni duvar dibine sıkıştırıp zorla öpen kız. tabi o zaman libido kavramından bihaber olduğum için bir şey anlamadım. sadece korku kavramını biliyordum ve korkmuştum :))))) sonraki sevgilim de bana bunun dansını ögretmeye çalışmıştı. ellerimi elleriyle tutup kendi beline koyduğunda çok heyecanlanmıştım. o karşımda Lambada eşliğinde ellerimin arasında yılan gibi kıvrılıyor ben de kazık gibi vücudumla umutsuzca ayak uydurmaya çalışıyordum :)

ağlatacaksınız beni be :)))))))))))))

soraniştaray, kavlimha civ amo ............ :rofl:

--------------------

bi de bu klipteki sarışın hatuna hastaydım. :rofl:

Yanıtlama zamanı:

harika nostalji oldu gerçekten :) çocukluğuma götürdü beni lambada etekleri vardı kızların hepsinde bir ara , deli gibi dinlerdik bunu hele de yazlıklarda çok çalardı. teşekkürler iyi akıl etmişsin.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...