faust Oluşturma zamanı: Mart 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 26, 2007 klipteki bazı temalar pek hoş değil ama hasta siempre'yi güzel yorumlamış.. Beğeninize.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 saol iyi geldi bu clip Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 teşekkürler, sabah sabah iyi oldu klip. thx Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 çok güzel de bebek nereden çıktı anlayamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Tema olarak kullanmış işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 hiç kimse de sormadı nereden peydahladın diye. Türkiyede olsa 7 mahalle duyar, yolda giderken elleriyle gösterirlerdi )))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 saol faust güzel paylaşım...bu şarkıyı her dinlediğim de aklıma şu söz gelir Che devrimin ruhu dur.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Che dedin... Benimde aklıma geldi. "Gerçekçi ol imkansızı iste." Comandante Ernesto Che Guaverra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Geçmiş olsun neyi var siemprenin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Demek bensiz eğlence he Alacağınız olsun:D ayıca boogee ciğimi tebrik amaçlı eğlenceye davet ediyorum buyrun coşalımmm http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 super yaw özlemisim ben bunları duramıom yine yerimde lambadaaaaaaaaaaaaaaaa -------------------- bu arada benim neyuimi tebrik edion ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 pembe rütbeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 şooora dosifoooy keyumciya soni feşoooraa diye söylerdim ilkokulda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 :rofl: unutun artık pembeyi yaaa off ya veletken azmı dinlerdim yeke yekeyle beraber bide dansını yapmaya calısırdık bunun:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 haydi baklıııııııııııımm dırıtdır dırıtdırııııııııııııııı kopar bizi boogee......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 ben nie koparıom bea maymunmu oynuo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 :rofl:lambaaa daaaaaa.....yeeeeeeehaaaaaaaaaaaa....:rofl:hele gardass... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 nora da yook bakalım busefer ne renk olucan? yada ben ne ceza alıcam mı yoksa:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 aa biz bunu daha yeni dinledik bu gece ensi ile her gece bir nostalji dalgası oluyor forumda hadi bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 aah ah şimdi hatırladım ilk olarak ilk aşkımın ağzından duymuştum bu şarkıyı ilkokulda. ilk aşkım dediğim de okulun arkasında beni duvar dibine sıkıştırıp zorla öpen kız. tabi o zaman libido kavramından bihaber olduğum için bir şey anlamadım. sadece korku kavramını biliyordum ve korkmuştum )))) sonraki sevgilim de bana bunun dansını ögretmeye çalışmıştı. ellerimi elleriyle tutup kendi beline koyduğunda çok heyecanlanmıştım. o karşımda Lambada eşliğinde ellerimin arasında yılan gibi kıvrılıyor ben de kazık gibi vücudumla umutsuzca ayak uydurmaya çalışıyordum ağlatacaksınız beni be )))))))))))) soraniştaray, kavlimha civ amo ............ -------------------- bi de bu klipteki sarışın hatuna hastaydım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 baaakk baakk neler duyuoruzzz:D gerçkten iyi bir nostaji rüzgarı oldu: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 harika nostalji oldu gerçekten çocukluğuma götürdü beni lambada etekleri vardı kızların hepsinde bir ara , deli gibi dinlerdik bunu hele de yazlıklarda çok çalardı. teşekkürler iyi akıl etmişsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 ama bak saat kac oldu ben hala dinliom :dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 dinle dinlee ben rüyada da lambada yaptım:rofl: bak şimdi sırada ne var:rofl: http://www.youtube.com/watch?v=PbDAF34X_F4&feature=related Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 benden de bir kaç ekleme madem nostalji yapıyoruz Mc Hammer http://www.youtube.com/watch?v=EMzoBkaFxh4 Vanilla Ice Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.