danny Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=oTvvkvl1oR0&feature=youtube_gdata_player videdoyu ızleyenler ılla kı vardır dedım konu acıyımda yorumlara bakalım bı dedım enteresan geldı bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Her depremde aynı muhabbet, baydı artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Aynen, her depremde aynı şey. Bu arada, başlığı ilk gördüğümde tıklayınca "Ne bombası "Van Depremi" yazıyor körmüsünüz" yazısıyla karşılaşacağım sandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Neden olmasın ki çok kritik bir yer aslında siyasal,ekonomik alanda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.