Who Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2011 Bu benim son şansım dönmek için yanına Dursun zaman saatler herşey bir kenara Çıkıp gelsen o geceki gibi ansızın odama Sabah uyandığımda hep sen olsan kollarımda Artık her şey için çok geç bitti demekten anlamadın belli (offf) Seni sevmiştim ama yıllar önce, artık hepsi mazi oldu geçti Çok çalıştım çabaladım ama bulamadım gerçek bi sevgi ve sevgili Bende kalp bırakmadın, vurdun kırdın zalimdin unuttun bu kalbimi Keşke erken anlasaydın seni ne kadar çok sevip değer verdiğimi Yıllarca aklımdan çıkmadın peki ama nasıl dönersin, utanmadan geri Nankörlük ihanet bu sonunu getirdi şaşırdın sanırım kendini Çok değiştim artık boşver, sen beni unut dönemem eskisi gibi Bu benim son şansım dönmek için yanına Dursun zaman saatler herşey bir kenara Çıkıp gelsen o geceki gibi ansızın odama Sabah uyandığımda hep sen olsan kollarımda Deli olmak üzereyim, ama yapacak bişey yok gitmeliyim Ne istiyorsun benden yokmu derdine deva olup çare veren Olamayız artık! O gece yanında bendim oysa şimdi bambaşka Artık kalpsizim bedenim burda ama ruhum yok yok bu yolda İstemiyorum seni nefret ediyorum hemde hiç olmadığı gibi Kalp bu kalp dalga geçilmez, sevgiler yüce asla paha biçilmez İlk aşkımdın son olmayacaksın her zaman istediğini alamazsın Son şansını kaybettin , beni arasanda bulamazsın Hatırlıyor musun yıllar önce aynı şansı ben istemiştim.... Oysa o şansı sen hiç vermedin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.