cemsit Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2011 Sezonun yeni dizilerinden olan The Sicret Ciricle. Kesinlikle kısa olmasını umduğum dizidir. Dizinin konusuda işte klasik -Sözde- bir cadı dizisi işte. Annesi ölünce bir kız -Gene sözde- sihirli güçlerini keşfediyor. Sadece cadı diğil aynı zamanda cadılar meclisinin gizli bir üyesiymiş. Gerisini tahmin edersiniz iyilerle kötüler arasındaki savaşla ilgili birşeyler. Buyrun buda fragman [video=youtube;TpDO8JR-s58] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Şu secretin yazılışını bilmeyen bir sen kaldın galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 çok kötü bir dizi, izlemenizi tavsiye etmem. Cadı dizisi demeyede bin şahit ister =) Cadılıkla pek alakası yok, yağmur yağsın diyor yağmur yağıyor, dursun diyorlar duruyor, oyunculuk kötü, senaryo daha da kötü... Öbür kız sürekli kaçıyor, absürd yani. Zaten The craft'a benzetmeye çalışmışlar ama craft'la alakası olamayacak kadar kötü yazılmış, hiç mi araştırmadın arkadaş. Tamamen zaman kaybı =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Şu secretin yazılışını bilmeyen bir sen kaldın galiba Dalga geçmek istemiştim çünkü bende hiç sevmedim bu diziyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 cnbc de çıkıyor.hevesle bekleyip hayal kırıklığıyla bıraktığım dizi.cadı diyince mutlu olmuştum meğersem disney cadılığıymış ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SecretCircle Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Şu ergen dizisini bilirsiniz işte The Secret Circle... Çoğu ergen gibi benimde dikkatimi çekiyor ve parapsikoloji ile uğraşan arkadaşlarım -ve ben- merak ediyoruz.Tamam dizide bazı şeyler abartı olabilir.Yağmur yağsın,pat yağmur,mum yansın felan gibi... Fakat psişik yetenekler gösteriyorki bunda bir gerçeklik payı var.Bizde o gerçeklik payını arıyoruz.Sizce bir cadı -psişik olarak ileri gelişmiş- neler yapabilir ? Cadılığa adım atmayı isteyenlerde bunu merak ediyor. Hem onları -ve bizi- aydınlatmak hem de bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meeh Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Bu forumda bunu anlatan bir çok konu var aslında bakarsan. Merak ettiğin herşeyi çok farklı başlıklar altında, çok geniş olarak anlatıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Şimdide bu diziden etkilenip gelenlerle dolacak site. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Açıkçası benim pek ilgimi çekmedi bu dizi teen wolf faworim dir cadı filmi değil gerçi ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 http://www.gnoxis.com/the-secret-circle-45933.html Bu da neymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 bende the secret circle izliyorum şunu farkettim bazı ritüeller ,büyüler,eşyalar vb doğru ama etkisinde kalmamak lazım mesela ben kalmadım ve daha 13 yaşındayım sadece ritüeller ve büyüleridoğru vede çember hakkında doğru bilgi veriyorlar diğerleri bilim kurgu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 o dizideki hiçbir bilgi ve uygulama doğru değildir, semboller ve ritüeller dahil olmak üzere =)) Mesela doğru olduğunu düşündüğünüz ritüel hangisi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 The Secret Circle dizisi izlenme sayısının düşük olması nedeniyle 2. sezon onayını alamayarak noktalanmıştır. İzleyen arkadaşlara bilgi olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 pek ciddi değil aslında bir grup ergenin buram buram hormon kokan maceraları.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.