hasannha Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2011 Arkadaşlar bende bağımlılık yaptı zombi filmleri zimbi dizileride olabilir herkez buraya zombi filmleri önerirse sevinirim. Benim sevdiğim zombi filmleri zombieland var hafif komedide katmışlar güzel olmus sonra herkezin bildiği resident evil cok güzel 30 days of night var daha bircok ızledim ama ısımlerı aklıma gelmıyor genelde pek ısımlere bakmıyorum Ha sonra kesınlıkle tavsıye ettiğim the walking dead dizi var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Zombilerin Şafağı diye bir film vardı korku filmi ama ciddi gülmüştüm. Bu arada "Zimbi" yazmışsın düzeltmek isteyebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 izlediğim filmlerden önerilerim. "Fido" keyifli bir seyri vardır "(Night of the living dead )Yaşayan Ölülerin Gecesi" '68 yapımı olan bu tarzın klasikleri arasında önemli filmdir. "Zombilerin Şafağı" cemsitin dediği gibi benide eğlendiren zombi filmlerinden biridir "I am legend(Ben Efsaneyim)" tarzın biraz dışında kalabilir fakat izlemeye değerdir " Army of Darkness /1992/ " dün nostalji yapıp izlediğim hafif komedi tadında izlemek isteyebileceğin tarzda ve niceleri yorumu kısa tutarak "http://www.listal.com/list/they-eat-living-great" linkdeki filmleri önerebilirim 1-2 si dışında hepsini izledim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 yazdıklarınızın army of darknes dışındakileri izledim bunuda ızlemıs olabılırım ama hatırlayamadım birde fido ben o filmi zombi filmi olarak görmüyorum ya cok farklı ele almışlar verdiğin linki inceleyecem tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 george j. romeo dıye bır yonetmen var onun fılmlerını takıp et walkıng dead var dızı olarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Bilindikler dışındakilerin iyi olmadığını düşündüğüm için izlemem. İzleyip aklımda kalanlar. "Ölülerin Şafağı (Zombilerin Şafağı'da olabilir)": İzleyeli uzun zaman olduğu bir film. İkinci izleyişimde Credits bölümünü izleyip ilkinde izlemediğim için pişman olmuştum. Hala en kaliteli gördüğüm zombi filmidir. Diğerlerinin aksine olayı 2 farklı yayılma şekli var, 1- Zombi filmi vazgeçilmesi: Virüs. 2- "Hap" aslında olayı tetikleyen etken. Şimdi bana deseniz: "En sevdiğin Zombi filmi nedir?" diye, saniye beklemeden "Ölülerin Şafağı" derim. Kaç ay olmuştur izleyeli, üstüne kaç zombi filmi izledim, aynı tadı vermerdi. Ama sana farklı olsun, "Ada: Zombilerin Düğünü" vardır, İlk Türk zombi filmi galiba, kaliteli efektler var. Sansürlü izle derim, orjinalini izlemiştim. Küfürler ağır (haa, benim için sorun yoktu, hatta güldüğüm için 2-3 defa geri sarıp izledim ) Öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Music Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Bir Dizi Var Süperrrrrr Dizi Şudur ve 2.sezonu başlamıştır The Walking Dead (dizi) [TABLE=class: infobox, width: 22] [TR] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e6/The_Walking_Dead_2010_Intertitle.png/250px-The_Walking_Dead_2010_Intertitle.png The Walking Dead giriş ekranı. [/TD] [/TR] [TR] [TD]Kıyamet kurgusu Drama Korku [/TD] [/TR] [TR] [TD]Frank Darabont [/TD] [/TR] [TR] [TD] Frank DarabontGale Anne HurdDavid AlpertRobert KirkmanCharles H. Eglee[/TD] [/TR] [TR] [TD] Andrew LincolnJon BernthalSarah Wayne CalliesLaurie HoldenJeffrey DeMunnSteven YeunChandler Riggs[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bear McCreary [/TD] [/TR] [TR] [TD]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Flag_of_the_United_States.svg/20px-Flag_of_the_United_States.svg.png ABD [/TD] [/TR] [TR] [TD]2 [/TD] [/TR] [TR] [TD]9 (Bölüm listesi) [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD]45 dakika [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Flag_of_the_United_States.svg/22px-Flag_of_the_United_States.svg.png AMC [/TD] [/TR] [TR] [TD]16:9 1080i (HDTV) [/TD] [/TR] [TR] [TD]31 Ekim 2010 (2010-10-31) – günümüz [/TD] [/TR] [/TABLE] The Walking Dead, Frank Darabont tarafından televizyon için geliştirilen Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard'ın aynı adı taşıyan çizgi romanına dayalı Amerikan televizyon dizisidir.[1] Dizinin 90 dakikalık ilk bölümü 31 Ekim 2010 günü AMC televizyon kanalında, "Fearfest" süresince yayınlandı.[2] [TABLE=class: toc] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Konusu The Walking Dead bir zombi kıyametinin sonrasını anlatıyor; komadan uyandığında hastanenin ve yaşadığı kasabanın tamamen terk edilmiş olduğunu gören polis şefi Rick Grimes'in dünyası bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Rick Grimes önderliğinde yönetilen küçük bir grup insan, zombi ordularından uzakta kendilerine yeni bir ev aramak için Birleşik Devletler genelinde seyahat etmektedir. Atlanta’da ise küçük bir grup insan, ölümün köşe başında olduğu her an hayatta kalma mücadelesi veriyor. Gün geçtikçe hayatta kalma koşulları zorlaşıyor. Rick ve diğerleri bu korkunç yeni dünyada savaş verirken insanlıklarına sığınabilecekler mi?[3] Oyuncular [değiştir] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/9/9f/TheWalkingDeadOyuncuları.jpg/220px-TheWalkingDeadOyuncuları.jpghttp://bits.wikimedia.org/skins-1.18/common/images/magnify-clip.png The Walking Dead karakterleri. [TABLE=class: wikitable] [TR] [/TR] [TR] [TD]Rick Grimes [/TD] [TD]Andrew Lincoln [/TD] [TD]Murat Şen [/TD] [TD]1.01– [/TD] [TD]0 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Lori Grimes [/TD] [TD]Sarah Wayne Callies [/TD] [TD]Özden Ayyıldız [/TD] [TD]1.01– [/TD] [TD]0 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Shane Walsh [/TD] [TD]Jon Bernthal [/TD] [TD]Alper Develioğlu [/TD] [TD]1.01– [/TD] [TD]0 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Andrea [/TD] [TD]Laurie Holden [/TD] [TD][/TD] [TD]1.01– [/TD] [TD]0 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Dale [/TD] [TD]Jeffrey DeMunn [/TD] [TD]Sezai Aydın [/TD] [TD]1.01– [/TD] [TD]0 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Glenn [/TD] [TD]Steven Yeun [/TD] [TD]Orçun İynemli [/TD] [TD]1.01– [/TD] [TD]0 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Carl Grimes [/TD] [TD]Chandler Riggs [/TD] [TD]Harun Can [/TD] [TD]1.01– [/TD] [TD]0 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Amy [/TD] [TD]Emma Bell [/TD] [TD][/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01–1.05 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Morgan Jones [/TD] [TD]Lennie James [/TD] [TD]Ali Gül [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01– [/TD] [/TR] [TR] [TD]Lambert „Lam“ Kendel [/TD] [TD]Jim Coleman [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01– [/TD] [/TR] [TR] [TD]Leon Basset [/TD] [TD]Linds Edwards [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01– [/TD] [/TR] [TR] [TD]Tyreese [/TD] [TD]Keith Allen Hayes [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01– [/TD] [/TR] [TR] [TD]Carol Peletier [/TD] [TD]Melissa McBride [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01– [/TD] [/TR] [TR] [TD]Sophia Peletier [/TD] [TD]Madison Lintz [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01– [/TD] [/TR] [TR] [TD]Ed Peletier [/TD] [TD]Adam Minarovich [/TD] [TD][/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01–1.04 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Morales [/TD] [TD]Juan Gabriel Pareja [/TD] [TD][/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01– [/TD] [/TR] [TR] [TD]Daryl Dixon [/TD] [TD]Norman Reedus [/TD] [TD]Ziya Kürküt [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.03–1.06 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Merle Dixon [/TD] [TD]Michael Rooker [/TD] [TD]Levent Özdilek [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.02–1.03 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Jim [/TD] [TD]Andrew Rothenberg [/TD] [TD]Atilla Şendil [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01–1.05 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Jacqui [/TD] [TD]Jeryl Prescott Sales [/TD] [TD]Füsun Kokucu [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01–1.06 [/TD] [/TR] [TR] [TD]T-Dog [/TD] [TD]Iron E. Singleton [/TD] [TD][/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01– [/TD] [/TR] [TR] [TD]Duane Jones [/TD] [TD]Adrian Kali Turner [/TD] [TD]Onur Kırış [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.01– [/TD] [/TR] [TR] [TD]Dr. Edwin Jenner [/TD] [TD]Noah Emmerich [/TD] [TD]Murat Atıl [/TD] [TD]0 [/TD] [TD]1.05–1.06 [/TD] [/TR] [/TABLE] Yapım 20 Ocak 2010 günü AMC televizyon kanalı resmî olarak The Walking Dead isimli çizgi romandan uyarlanacak, yapımcılığını Frank Darabont ve Gale Anne Hurd'ın yapacağı, yönetmenliğini ise yine Darabont'un üstlendiği bir dizi sipariş ettiğini açıkladı.[4] Resimlerrrr http://cdn.dizimizi.com/20000/the-walking-dead8.jpg http://thewalkingdeadfanclub.files.wordpress.com/2011/05/the-walking-dead-cast.jpg http://www.megainfinity.net/img/the-walking-dead.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 the walking dead gercekten cok guzel bir dizi yapmışlar 5. bölümünü 4 gözle bekliyorum Türklerin yaptığı zombi filmini en kısa zamanda izleyecem Bu günde 28 gün sonra ile 28 hafta sonrayı izledim 28 gün sonra güzel ama 28 hafta sonra onun kadar iyi değil ama tabi benim gibi zombi takıntınız varsa cok daha kotu zombi filmlerinide izlem o yüzden izleyin derim danny sanada cok teşekkür ettim yönetmenin filmlerine baktımda gercekten güzel filmleri var gibi en kısa zamanda o yönetmenın fılmkerınıde halledecem buraya yorumlarımı yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akhyls13 Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 http://www.filmc.net/afis/695751348-modbot.jpg Filmin Adı:Zombi Olmak Wasting Away Tarih : 23 Kasım 2010 Film Hakkında :IMDB PuanI: 6,5/ 10 Yapım:2007 ~ ABD Tür:Komedi, Korku Yönetmen:Matthew Kohnen Senaryo:Matthew Kohnen, Sean Kohnen Yapımcı:Sean Kohnen Görüntü Yönetmeni:Allan Fiterman Müzik:The Newton Brothers Süre:1 saat 30 dk Gösterim Tarihi: 04 Haziran 2008 (ABD) Konusu:Askerler üzerinde denenen ve hiç bir yan etkisi olmadığı sanılan ilacın tek kullanım maksadı ise onları yenilmez hale getirmektir.İlaç kullanılmıştır ve gerçekten bir yan etki görülmemiştir ta ki son deneme fiyaskoyla sonuçlanana kadar.Sonrasında bu yeşil renkli sıvı bir şekilde kasabaya bulaşmış ve artık ortaya zombiye dönüştüğünden bihaber normal hayatına devam eden dört kahramanın korkunç olduğu kadarda komik hikayesi çıkmıştır. berbat bir film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Music Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 http://www.filmc.net/afis/695751348-modbot.jpg Filmin Adı:Zombi Olmak Wasting Away Tarih : 23 Kasım 2010 Film Hakkında :IMDB PuanI: 6,5/ 10 Yapım:2007 ~ ABD Tür:Komedi, Korku Yönetmen:Matthew Kohnen Senaryo:Matthew Kohnen, Sean Kohnen Yapımcı:Sean Kohnen Görüntü Yönetmeni:Allan Fiterman Müzik:The Newton Brothers Süre:1 saat 30 dk Gösterim Tarihi: 04 Haziran 2008 (ABD) Konusu:Askerler üzerinde denenen ve hiç bir yan etkisi olmadığı sanılan ilacın tek kullanım maksadı ise onları yenilmez hale getirmektir.İlaç kullanılmıştır ve gerçekten bir yan etki görülmemiştir ta ki son deneme fiyaskoyla sonuçlanana kadar.Sonrasında bu yeşil renkli sıvı bir şekilde kasabaya bulaşmış ve artık ortaya zombiye dönüştüğünden bihaber normal hayatına devam eden dört kahramanın korkunç olduğu kadarda komik hikayesi çıkmıştır. berbat bir film Katılıyorum çokk saçma bir filmdi . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 http://www.filmc.net/afis/695751348-modbot.jpg Filmin Adı:Zombi Olmak Wasting Away Tarih : 23 Kasım 2010 Film Hakkında :IMDB PuanI: 6,5/ 10 Yapım:2007 ~ ABD Tür:Komedi, Korku Yönetmen:Matthew Kohnen Senaryo:Matthew Kohnen, Sean Kohnen Yapımcı:Sean Kohnen Görüntü Yönetmeni:Allan Fiterman Müzik:The Newton Brothers Süre:1 saat 30 dk Gösterim Tarihi: 04 Haziran 2008 (ABD) Konusu:Askerler üzerinde denenen ve hiç bir yan etkisi olmadığı sanılan ilacın tek kullanım maksadı ise onları yenilmez hale getirmektir.İlaç kullanılmıştır ve gerçekten bir yan etki görülmemiştir ta ki son deneme fiyaskoyla sonuçlanana kadar.Sonrasında bu yeşil renkli sıvı bir şekilde kasabaya bulaşmış ve artık ortaya zombiye dönüştüğünden bihaber normal hayatına devam eden dört kahramanın korkunç olduğu kadarda komik hikayesi çıkmıştır. berbat bir film Kapak saçma olduğunu anlamama yetti. IMDB puanını okuyunca da bi "La s.r git." çektim açıkçası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 fılmı ızlemedım ama gercekten kapak resmı bi şeye benzemiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 george j. romeo dıye bır yonetmen var onun fılmlerını takıp et walkıng dead var dızı olarak Dostum birde şöyle bir düzeltme yapalım sanırım kastettiğin yönetmen George Andrew Romero [h=1][/h] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 bu ara hafızamla aramla yok pek ya olabılır ufak tefek sapmalar gecen natıonal geographıcte belgeselı vardı domuz kus grıbı gıbı kuresel salgına neden olabılen bır grıp salgını kuduzla vırusu ıle bır sekılde mutasyona gırerseden fılan yola cıkmıslardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.