boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2011 oh lordy, ah küçükbey trouble so hard çok zor bir sorun oh lordy, ah küçükbey trouble so hard, çok zor bir sorun don't nobody know my troubles but God [x2] Allah haricinde kimse sorunlarımı bilmez went down the hill, tepeden aşağı indim the other day diğer gün my soul got happy ruhum mutlu oldu and stayed all day ve bütün gün öyle kaldı went in the room, odaya gittim didn't stay long, çok kalmadım looked on the bed yatağa baktım and brother was dead ve kardeşim ölmüştü 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Güzel parça plastik makyajı da güzel yapmışlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Aynen klip çok hoşuma gidiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2012 En sevdiklerim In my dreams I'm dying all the time, Rüyalarımda hep ölüyorum Then I wake its kaleidoscopic mind. Sonra uyanıyorum bu değişken bir akıl. I never meant to hurt you, Seni incitmeyi asla kast etmemiştim, I never meant to lie. Asla yalan söylemeyi de. So this is goodbye, O zaman bu veda, This is goodbye. Bu vedadır. Tell the truth, You've never wanted me Bana geçeği söyle, beni asla istemedin Tell me.. Anlat bana… In my dreams I'm jealous all the time, Rüyalarımda hep kıskancım, When I wake I'm going out of my mind. Uyandığımda zihnimden çıkıyorum. Going out of my mind... Zihnimden çıkıyorum… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.